Platforma Casa Experimentelor este funcțională și gata de vizitat

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mai țineți minte când vă spuneam despre Casa Experimentelor? Dacă nu, vă reamintesc acum despre proiectul celor de la Asociatia pentru Formare si Technorama Science Center, împreuna cu agentia Improve Media, care au lansat site-ul oficial, unde puteți dona pentru susținerea acestei idei faine. :)

Casa Experimentelor este primul centru stiintific non-profit din Romania, care va face posibila experimentarea personala a fenomenelor din diferite domenii: mecanica, fizica, chimie, meteorologie, geografie, sanatate, matematica. Scopul este acela de a stimula interesul pentru stiinta la copii si tineri. Casa Experimentelor isi va deschide portile publicului in luna ianuarie 2016.

Casa Experimentelor

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)