„Ceea ce trebuie demonstrat” aka „QED” la Sibiu

Prin octombrie 2014, se lansa filmul românesc „QED” aka „Quod Erat Demonstrandum” aka „Ceea ce trebuie demonstrat”, în regia lui Andrei Gruzsniczki.

Filmul a primit aprecieri de la presa internațională și a fost proiectat la Roma, New York și Karlovy Vary. „QED” aduce pe ecrane doi actori renumiți pentru performanțele din teatru, Ofelia Popii și Sorin Leoveanu, alături de Florin Piersic Jr, iar zilele care urmează va fi lansat pe DVD.

Că aici voiam de fapt să ajung :D, la faptul că din data de 15 iunie 2015, „QED” va fi disponibil pe DVD, iar despre lansarea oficială aveți detalii mai jos:

Lansarea oficială a filmului pe DVD va avea loc miercuri 10 Iunie, de la ora 20, la Librăria Habitus din Sibiu. Evenimentul se va desfășura în cadrul cinematecii “CINE M-A văzut la Habitus”, în prezența actorilor Ofelia Popii și Sorin Leoveanu dar și a producătorului Velvet Moraru și a regizorului Andrei Gruzsniczki.

DVD-ul va fi disponibil în rețeaua librăriilor Cărturești, Humanitas, la Librăria Engleză din capitală dar și la Librăria Habitus din Sibiu.

Și în caz că aveți probleme de memorie legate de „QED”, vă atașez și trailer-ul:

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)