Aceasta este fotografia pe care am înscris-o în concursul #fotopasiune

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De regulă, doar anunț aici la mine tot felul de isprăvi pe sistem de concurs și mă rezum la atât, fără să particip sau ceva. Doar că, în ultima vreme, parcă mă bate un gând de ăla cum că prea sunt un fel de vrabie pe gard, adică stau și doar mă uit, fără să mă avânt în zbor, cum ar veni :))

Așa că am decis ca, din când în când, să particip la tot felul de chestiuni. Doar pentru frumusețea jocului, ca să zic așa. Nu neapărat pentru a câștiga ceva, căci pe mine nu asta ma pasionează decisiv :)

Caz concret: ce vedeți mai jos este fotografia pe care am înscris-o în concursul #fotopasiune, organizat de UniCredit Țiriac Bank și World Press Photo România (apropo, mai aveți două zile în care puteți ajunge la foarte frumoasa expoziție foto din Piața Universității, cortul ăla mare, alb). Fotografia am făcut-o când m-am plimbat prin Hua Hin, în Thailanda.

Premiile puse în joc sunt: o cameră foto Nikon Coolpix și o geantă specială, dar și cu expunere la evenimentele organizate de UniCredit Țiriac Bank. Juriul care acordă aceste premii este format din: Cristian Movilă – WPP România, Dragoș Asaftei – fotograf & blogger și Anca Nuță, din partea UniCredit Țiriac Bank.

Succes tuturor participanților!

IMG_8245

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)