Voi ați fost la primul cinematograf 4DX din țară?

Să nu îmi ziceți că nu sunteți la curent cu noutățile pe care le aduce Mega Mall în București că nu vă cred!

Printre acestea, se află și primul cinematograf 4DX din țară, lansat de Cinema City România pe data de 15 mai și care se va extinde până la finele anului și în Timișoara și Constanța.

Despre tehnologia 4DX vă detaliez aici:

4DX este considerat la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX benficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Trebuie neapărat să vă mai spun că Cinema City, a ajuns la al 18-lea multiplex și că a investit 6,5 milioane de euro pentru a face acest lucru posibil.

Cinema City Mega Mall se alătură Cinema City AFI Palace Cotroceni și Cinema City Sun Plaza, fiind al treilea multiplex al lanțului deschis în București. Cinematograful dispune de 14 săli, complet digitalizate, una dintre ele fiind sala 4DX, cu 128 de locuri, dintr-un total de 2.366. 

Sala 4DX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.