Știați că ObViz.com, inițiat de un român, a câștigat marele premiu pentru libertatea presei?

Tare m-a bucurat când am primit de la Iulia Pop mailul în care îmi spune că ObViz.com, un proiect inițiat de românul Claudiu Mușat, a câștigat marele premiu pentru libertatea presei, oferit de iMinds, la Bruxelles. De ce mă bucur când aud despre astfel de succese românești? Simplu spus: pentru că sunt român și tot ce este bun și are legătură cu români și cu România mă bucură.

Ce este ObViz.com? Este o platforma care are la baza tehnologii de inteligenta artificiala care identifica automat opiniile divergente dintr-o anumita controversa dupa care extrage si structureaza  cele mai relevante argumente pro si contra, prezentand astfel cititorilor un overview asupra unui subiect controversat. Este un tool util atat pentru publisheri cat si pentru cititori, deoarece s-a demostrat ca articolele cu o abordare echilibrata asupra unui subiect controversat sporesc gradul de engagement al cititorilor si ajuta la retinerea informatiilor.

O să mă interesez mai ca lumea cam care-i faza cu acest tool și revin cu observațiile mele. Am vrut doar să vă anunț bucuria, ca să zic așa :)

Claudiu Musat

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Știați că ObViz.com, inițiat de un român, a câștigat marele premiu pentru libertatea presei?”

  1. Pingback: Mihai Stescu o arde cu interviu cu Claudiu Mușat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)