Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Știați că ObViz.com, inițiat de un român, a câștigat marele premiu pentru libertatea presei?

Tare m-a bucurat când am primit de la Iulia Pop mailul în care îmi spune că ObViz.com, un proiect inițiat de românul Claudiu Mușat, a câștigat marele premiu pentru libertatea presei, oferit de iMinds, la Bruxelles. De ce mă bucur când aud despre astfel de succese românești? Simplu spus: pentru că sunt român și tot ce este bun și are legătură cu români și cu România mă bucură.

Ce este ObViz.com? Este o platforma care are la baza tehnologii de inteligenta artificiala care identifica automat opiniile divergente dintr-o anumita controversa dupa care extrage si structureaza  cele mai relevante argumente pro si contra, prezentand astfel cititorilor un overview asupra unui subiect controversat. Este un tool util atat pentru publisheri cat si pentru cititori, deoarece s-a demostrat ca articolele cu o abordare echilibrata asupra unui subiect controversat sporesc gradul de engagement al cititorilor si ajuta la retinerea informatiilor.

O să mă interesez mai ca lumea cam care-i faza cu acest tool și revin cu observațiile mele. Am vrut doar să vă anunț bucuria, ca să zic așa :)

Claudiu Musat

Un comentariu la “Știați că ObViz.com, inițiat de un român, a câștigat marele premiu pentru libertatea presei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.