De data asta am votat cu D’artagnan pentru ca are ravioli mare!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: La loc comanda, nu mai puteți vota, m-am mișcat eu ca melcul numit Fuljer. Adică din momentul t0 în care am aflat informația și momentul t1 în care am scris au trecut atât de multe t-uri încât dă-i pace… :)) Mno, ce să fac, ăsta este semn clar că îmbătrânesc. Sau că nu mai sunt atât de tânăr. Sau ceva :D

Oricum, reiau ideea: simpatică rău campania :)

————–

Să vă fie rușine, măh, dacă v-ați gândit la prostii! Păi cum adică, io bărbat însurat, la casa lui, cu o nevastă superbă și cu trei copii minunați, bașca o flocoșenie de câine, să mă intereseze pe mine de ravioli a lu domnu D’artagnan? Adică, mă rog, mă interesează. Dar numai de data asta :))

Data trecută am ținut cu homarul lui Dexter. Argumentam atunci, absolut implacabil, că homarul este rege în împărăția în care creveții încă mai așteaptă viză să intre. Ceea ce cred în continuare, firește. Numai că de data asta musiu D’artagnan m-a convins cu ravioli său mare. Și, ca să merg pe aceeași linie de gândire ca în postarea precedentă, vorba zice că: nu contează cât de mare ai ravioli, ci contează cât de mare rămâne după ce îl gătești :))

Mie chiar îmi place campania asta Pur Party. Adică mă amuză de fiecare dată când cei doi au un duel să îi văd cum se prefac, vezi doamne, că se ceartă sau ceva, nereușind decât să ne arate că sunt niște oameni simpatici, pentru care cearta cu celălalt este ca sarea în bucate: necesară, dar nu în exces și nu suficientă :D

Eu unul vă recomand să votați cu francezul. Pentru că am avut ocazia prilejului să îi fiu ajutor de bucătar când am gătit excelenta brânză la grătar Delicii Calde la Grătar de la Hochland, pe care v-o recomand cu maximă căldură, dacă pot să zic așa :)) Dar nu mă supăra dacă votați și cu Dexter. Treaba voastră, ravioli vostru :D Doar să nu uitați că puteți câștiga, dacă intrați pe site și votați, o bucătărie echipată de 1.000 de euro. Vă dau mai jos pașii pe care treuie să îi faceți, ca să nu avem reclamații după :))

Pasul 1. Intri pe siteul concursului simpatic denumit Pur&Funky Chefs „Mai Mic vs. Mai Mare”.

Pasul 2. Dați click pe ”Votează”, butonul aferent clipului cu Dexter gătind homar. O să trebuiască să completați un formular, dar relax că nu durează mult. În plus, obiectivul vostru este premiul cel mare (mă rog, și alea mici…), așa că nu o să vă încurce un formular, desigur.

Pasul 3. Gata, ați intrat în cursa pentru frumoasele premii. Căci va fi o tragere la sorți dintre toți cei care ați votat pe site.

https://youtu.be/DHyucxIsDEA

alex

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)