Acestea sunt filmele pe care le puteți vedea la Nomad International Film Festival

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am spus pentru prima dată de Nomad International Film Festival când mi-am adus aminte de cum am înțeles eu, băimărean crescut într-un oraș  plin de unguri, că avem probleme cu conaționalii noștri… O lecție învățată din plin și care mi-a folosit masiv cam tot timpul.

Acum revin cu informații proaspete despre Festival. Încep cu cea mai interactivă, ca să zic așa, prin care puteți să ajutați șase regizori tineri să își promoveze gratuit creațiile la nivel național. Cum puteți face asta? Intrați pe pagina de YouTube a Festivalului și votați filmele de acolo, care vă plac și pe care le-ați dori promovare. Puteți face asta până pe 15 mai.

Nomad International Film Festival se va desfăşura în perioada 19 mai – 28 iunie, intrarea va fi gratuită, iar creatorii celor mai bune trei scurtmetraje selectate de juriu vor fi recompensați cu premii în valoare totală de 3.500 euro (premiul I – 2.000 euro, premiul II – 1.000 euro, premiul III – 500 euro).

Aferim! (r. Radu Jude), Toto și surorile lui (r. Alexander Nanău), Pașaport de Germania (r. Răzvan Georgescu), Trenul vieții (r. Radu Mihăileanu), Drumul păsărilor (r. Klara Trencsenyi, Vlad Naumescu), Sunt a ta (r. Iram Haq) și Usturoi (r. Lucian Alexandrescu) sunt filmele ce vor fi proiectate în cadrul primei ediții a Nomad International Film Festival.

Un ecran gonflabil de aproape 80 de metri pătrați și echipamente de proiecție performante (la care se adaugă, firește, sute de „scaune de cinefil”), vor transforma, pentru câte șase zile, zonele centrale din patru mari orașe din România (București, Timișoara, Târgu Mureș și Constanța) și un oraș din Norvegia (Oslo) în adevărate „cinematografe în aer liber”.

Afis-NOMAD

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)