Cine vine la Cupa Regelui la Oină? Că poate facem un meci :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimabililor,

Ideea este in felul următor: sâmbătă, 9 mai, de la ora 10.00, pe stadionul Arcul de Triumf (lângă Cașin), unde de regulă se joacă rugby, un sport care pe mine mă coafează masiv, o să aibă loc Cupa Regelui la Oină. Eu o să ajung acolo, căci, spre rușinea mai impozantă, nu am văzut niciodată un meci de oină live. Și, pe cale de consecință, nu am pus mâna pe o bâtă de aia și nici bâta aia nu a ajuns în mâna mea :))

Ei bine, mâine o să șterg această rușine sportivă din palmaresul meu! Căci o să le bifez pe amândouă. Adică o să și văd un meci de oină live, dar o să și joc un pic. Mă rog, o să joc e mult spus, o să stau acolo pe teren și o să îmi fac niște poze cum lovesc o minge ca să am ce pune pe facebook :))

Vă aștept cu drag să ne vedem la locul faptei. Intrarea este liberă. O să fie cu premii acordate printr-o tombolă pentru cei care cumpără produsele promoționale de la fața locului, premiile cele mari o să fie un sejur la munte și unul la mare.

Și, dacă mă convingeți să vă pun o pilă la cei de la Federația Română de Oină, poate vă bag și în teren să jucați un pic :D Doar să îmi ziceți de pe acum dacă veniți, ca să știu cum ne organizăm.

Ne vedem maine!

Afis A2 Cupa Regelui 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cine vine la Cupa Regelui la Oină? Că poate facem un meci :D”

  1. Pingback: Cupa Regelui la oină

  2. Pingback: Galerie foto de la Cupa Regelui la Oină

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)