Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cine vine la Cupa Regelui la Oină? Că poate facem un meci :D

Stimabililor,

Ideea este in felul următor: sâmbătă, 9 mai, de la ora 10.00, pe stadionul Arcul de Triumf (lângă Cașin), unde de regulă se joacă rugby, un sport care pe mine mă coafează masiv, o să aibă loc Cupa Regelui la Oină. Eu o să ajung acolo, căci, spre rușinea mai impozantă, nu am văzut niciodată un meci de oină live. Și, pe cale de consecință, nu am pus mâna pe o bâtă de aia și nici bâta aia nu a ajuns în mâna mea :))

Ei bine, mâine o să șterg această rușine sportivă din palmaresul meu! Căci o să le bifez pe amândouă. Adică o să și văd un meci de oină live, dar o să și joc un pic. Mă rog, o să joc e mult spus, o să stau acolo pe teren și o să îmi fac niște poze cum lovesc o minge ca să am ce pune pe facebook :))

Vă aștept cu drag să ne vedem la locul faptei. Intrarea este liberă. O să fie cu premii acordate printr-o tombolă pentru cei care cumpără produsele promoționale de la fața locului, premiile cele mari o să fie un sejur la munte și unul la mare.

Și, dacă mă convingeți să vă pun o pilă la cei de la Federația Română de Oină, poate vă bag și în teren să jucați un pic :D Doar să îmi ziceți de pe acum dacă veniți, ca să știu cum ne organizăm.

Ne vedem maine!

Afis A2 Cupa Regelui 2

3 comentarii la “Cine vine la Cupa Regelui la Oină? Că poate facem un meci :D

  1. Mariana Reply

    Bine ca isi mai aduce cate cineva aminte de sportul nostru national.

  2. Cupa Regelui la oină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.