Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cine vine la Cupa Regelui la Oină? Că poate facem un meci :D

Stimabililor,

Ideea este in felul următor: sâmbătă, 9 mai, de la ora 10.00, pe stadionul Arcul de Triumf (lângă Cașin), unde de regulă se joacă rugby, un sport care pe mine mă coafează masiv, o să aibă loc Cupa Regelui la Oină. Eu o să ajung acolo, căci, spre rușinea mai impozantă, nu am văzut niciodată un meci de oină live. Și, pe cale de consecință, nu am pus mâna pe o bâtă de aia și nici bâta aia nu a ajuns în mâna mea :))

Ei bine, mâine o să șterg această rușine sportivă din palmaresul meu! Căci o să le bifez pe amândouă. Adică o să și văd un meci de oină live, dar o să și joc un pic. Mă rog, o să joc e mult spus, o să stau acolo pe teren și o să îmi fac niște poze cum lovesc o minge ca să am ce pune pe facebook :))

Vă aștept cu drag să ne vedem la locul faptei. Intrarea este liberă. O să fie cu premii acordate printr-o tombolă pentru cei care cumpără produsele promoționale de la fața locului, premiile cele mari o să fie un sejur la munte și unul la mare.

Și, dacă mă convingeți să vă pun o pilă la cei de la Federația Română de Oină, poate vă bag și în teren să jucați un pic :D Doar să îmi ziceți de pe acum dacă veniți, ca să știu cum ne organizăm.

Ne vedem maine!

Afis A2 Cupa Regelui 2

3 comentarii la “Cine vine la Cupa Regelui la Oină? Că poate facem un meci :D

  1. Mariana Răspunde

    Bine ca isi mai aduce cate cineva aminte de sportul nostru national.

  2. Cupa Regelui la oină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.