Foarte tare ideea The Group: aniversare de 10 ani cu… timbre :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am ajuns la evenimentul de aniversare a 10 ani de activitate The Group pe piața românească, nu știam cu ce o să ne lovească stimabilii. Știam, pe surse, că o să fie ceva altfel, dar nu bănuiam ce. Acum, după ce știu despre ce este vorba, nici din 243 încercări nu aș fi ghicit :))

Căci The Group a marcat acest moment aniversar printr-o emisiune filatelică. Adică au scos niște timbre, mai pe românește :))

La prima vedere, unora poate nu vi se pare mare lucru. Dar chiar este. Pentru că a scoate o emisiune filatelică nu este gen dai comandă și se întâmplă. Se face o comisie multi-pluri-mega, cu oameni din tot felul de instituții și alea, alea, care se uită cu exigență (ca să nu zic chiorâș :D) la ce ceri tu și abia apoi primești aprobarea. Dacă o primești, desigur.

Cei de la The Group au făcut fapta, cum ar veni. Iar mie, de la peluza 2.0 în care îmi place să stau, mi se pare o idee foarte tare. Și, dacă îmi permiteți, ușurel invidiată de alte agenții, dar asta rămâne între noi :D

Urez și eu la mulți ani corespunzători celor de la The Group și, desigur, să facă muuuuulte campanii cu și pentru bloggeri :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Foarte tare ideea The Group: aniversare de 10 ani cu… timbre :D”

 1. The Group n-a scos nimic, pentru că o companie privată n-are dreptul de emisie a mărcilor poştale. Asta este o activitate de monopol reglementată de Convenţia Uniunii Poştale Universale, care revine operatorului poştal responsabil cu asigurarea serviciului universal.

  1. Firma respectiva ar fi putut scoate o vigneta cu …ce doreau ei ,dar mai mult de atit mi se pare o atitudine aroganta si nu are rost sa mai comentez .
   Cum ar fi daca fiecare firma si-ar scoate timbre cu sigla lor ,cu reclama lor ,noi sintem cei mai … ar fi un penibil general in filatelia romaneasca . Pe parcursul ultimilor ani s-au comis atitea erori in detrimentul filateliei incit fara acest gest parca se diluase starea de dispretz la adresa colectionarilor pasionati de o filatelie naturala si civilizata . Trebuia ca pe meleaguri dimbovitene sa se mai dea cineva in stamba sa puna bomboana pe coliva filateliei romanesti

 2. Ma scuzati ca nu am citit foarte atent titlul articolului .Ce inseamna” Idee foarte tare ” nu de alta dar sincer nu inteleg cum s-ar traduce intr-o exprimare de media ,s-au de formator de opinie sau de vector educational ,cum s-ar traduce pe intelesul tuturor “idee tare ” .
  Recunosc ca am imbatrinit si nu mai sint la curent cu evolutia limbii romane . In tineretze studiasem la Tratamente Termice despre cuvintul “tare” mai intilnisem si la “Studiu Materialelor” si la inca ceva materii tehnice referiri la acest termen ,hai sa-i zicem tehnic .
  Sa fie atit de importanti baieti de cartier in evolutia limbii romane ? Sincer nu mi-as fi imaginat .

  1. Mă iertați că exist, stimate domn. Și mă iertați că mă exprim fix cum vrea tăria mea de om care, desigur, o să îmbătrânească și el ținând cu dinții de ideea că bătrânețea trebuie să aducă înțelepciune și înțelegerea acribică a lumii înconjurătoarea, nu ironii de vag cartier, dacă îmi permiteți expresia. Una de cartier, desigur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)