„Autoportretul unei fete cuminți” la cinema

Proiect românesc 100% independent, câștigător al Marelui Premiu la Festivalul de Film „Crossing Europe” din Linz-Austria și premiat la Festivalul de Film de la București de către public și pentru cea mai bună regie. Ana Lungu.

Nici nu mai este nevoie să vă spun că este vorba despre „Autoportretul unei fete cuminți” pentru că știu sigur că ați aflat deja despre acest film. Despre el și Ana Lungu, care a reușit să aducă din nou România în atenția iubitorilor de film, după ce în 2010 pelicula „Burta Balenei”a fost selectată la Festivalului Internațional de Film de la Locarno în cadrul secțiunii Cineasti del presente/Filmmakers of the Present.

Ce pot totuși să adaug, sunt datele când veți avea ocazia să îl vedeți:

  • va fi proiectat luna viitoare la București în cadrul Festivalului Filmului European, eveniment organizat de Institutul Cultural Român și Reprezentanţa Comisiei Europene în România, sub egida EUNIC, cu sprijinul ambasadelor şi centrelor culturale ale ţărilor europene.
  • va fi prezentat la Cinema Pro, pe 10 Mai de la ora 20.30, în prezența echipei lungmetrajului.
  • Premiera filmului în cinematografe va avea loc în această toamnă, pe 25 septembrie, pelicula fiind distribuită de Mandragora.

Un comentariu la “„Autoportretul unei fete cuminți” la cinema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: