Apel umanitar pentru Nepal. Donații prin SMS.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În momentele de acest fel, mă gândesc la cât de superficiali suntem noi și cât de puțin contează fuga asta bezmetică pentru diverse nimicuri, când cel mai important pe lumea asta e să fii sănătos și să ai un acoperiș deasupra capului. Unii nu au. Nu MAI au.

apel_umanitar_nepal_sms

Cutremurul din Nepal a lăsat zeci de mii de persoane fără apă, hrană și adăpost, iar voluntarii Crucii Roșii din Nepal ajută miile de victime ale dezastrului, contribuind la cautarea persoanelor dispărute, la asistenta medicală a răniților și furnizand pături, prelate, apa potabilă, articole de igienă și alte materiale pentru adăposturi.

Noi nu trebuie să mergem să ne deplasăm până acolo pentru a da o mână de ajutor; putem ajuta printr-un simplu SMS la 8829, unde se pot face donații de 2 euro/sms în toate cele trei linii de telefonie mobilă, Cosmote, Orange și Vodafone.

Pentru donaţii online se poate accesa site-ul http://www.crucearosie.ro/donatii/donatii-online.html, iar conturile speciale în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romană:

LEI: RO14BRDE410SV34436474100   / EURO: RO02BRDE410SV34436714100

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)