Apel umanitar pentru Nepal. Donații prin SMS.

În momentele de acest fel, mă gândesc la cât de superficiali suntem noi și cât de puțin contează fuga asta bezmetică pentru diverse nimicuri, când cel mai important pe lumea asta e să fii sănătos și să ai un acoperiș deasupra capului. Unii nu au. Nu MAI au.

apel_umanitar_nepal_sms

Cutremurul din Nepal a lăsat zeci de mii de persoane fără apă, hrană și adăpost, iar voluntarii Crucii Roșii din Nepal ajută miile de victime ale dezastrului, contribuind la cautarea persoanelor dispărute, la asistenta medicală a răniților și furnizand pături, prelate, apa potabilă, articole de igienă și alte materiale pentru adăposturi.

Noi nu trebuie să mergem să ne deplasăm până acolo pentru a da o mână de ajutor; putem ajuta printr-un simplu SMS la 8829, unde se pot face donații de 2 euro/sms în toate cele trei linii de telefonie mobilă, Cosmote, Orange și Vodafone.

Pentru donaţii online se poate accesa site-ul http://www.crucearosie.ro/donatii/donatii-online.html, iar conturile speciale în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romană:

LEI: RO14BRDE410SV34436474100   / EURO: RO02BRDE410SV34436714100

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: