Respect! Hope Pizza, o pizza dedicată copiilor în pericol de abandon

Dragilor, să vă spun cum stau lucrurile:

Oamenii inimoși de la restaurantul italian Zucchero, împreună cu copiii de la Centrul de Plasament Pinocchio din sectorul 3, au creat, în premieră pentru o cauză caritabilă, o pizza în formă de inimă dedicată organizației Hope and Homes for Children România.

Hope Pizza va intra în meniul restaurantului începând cu 25 aprilie, iar 18% din profitul obținut prin vânzarea acestui produs va fi donat către organizație.

Hope Pizza devine astfel un produs dedicat organizației Hope and Homes for Children România și programelor sale de dezinstituționalizare și prevenire a separării copilului de familie.

La evenimentul de lansare de mâine vor veni vedete care sprijină copiii vulnerabili: Helmuth Duckadam, Amalia Enache – ambasador HHC, Simona Pătruleasa Ivanof, Iuliana Marciuc, Geanina Corondan, Anca Serea, Adina Halas, Monica Iagăr și alții. 

Sunt invitați și copiii vedetelor, aceștia urmând să participe la o sesiune de pictură și desen pe pânză. Creațiile lor vor fi donate către Hope and Homes for Children România și vor înfrumuseța casele de tip familial pe care organizația le-a deschis în București.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Respect! Hope Pizza, o pizza dedicată copiilor în pericol de abandon”

  1. Pingback: Fii de partea echipei Hope la Bucharest Half Maraton - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)