Grupul MOL lansează PIMS Academy 2015

PIMS Academy 2015 este o șansă minunată pentru tinerii absolvenți care au ocazia de a deveni experți în optimizarea proceselor din industria petrolieră. Șansa este oferită de Grupul MOL, în colaborare cu Universitatea Pannonia. 

Dacă urmează cursurile PIMS Academy din Ungaria, absolvenții primesc un atestat profesional acreditat, și anume: Specialist în Optimizarea Lanțului de Aprovizionare în Industria Petrolieră  – Supply Chain Optimisation in Petroleum Industry (SCOPI).

Durata programului este de două semestre, la care se poate adăuga un an suplimentar de training la angajator. Candidații eligibili sunt cei care dețin o diplomă de licență sau de master sau echivalentă a acestora în chimie, inginerie chimică, tehnologia informației, matematici aplicate, economie sau administrarea afacerilor și au cel mult doi ani de experiență de lucru. Absolvenții de până acum ai PIMS Academy au intrat în program după ce au studiat anterior inginerie, economie, tehnologia informației, matematică sau fizică.

Partea cea mai frumoasă a acestui program este că cei cu performanțe deosebite vor avea oportunitatea de a deveni membri ai echipei Grupului MOL, la fel ca 72% dintre absolvenții primelor patru ediții ale PIMS Academy.

PIMS Academy va începe în luna septembrie 2015, iar candidații trebuie să se înscrie până la 8 Mai 2015 prin secțiunea dedicată ”PIMS Academy Participant” a paginii de cariere a Grupului MOL pe platforma LinkedIn. Cunoașterea avansată a limbii engleze este o condiție esențială, iar experiența de lucru, în special în domeniul industrial, constituie un avantaj.

Poster PIMS       Poster PIMS2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)