ZebraPay și IaBilet își unesc forțele…

…și sunt deciși să aducă evenimentele mai aproape de pasionați. Astfel, cele 1500 de terminale ZebraPay din România, se vor conecta direct la rețeaua fizică IaBilet și vor oferi doritorilor posibilitatea să achiziționeze bilete la peste 300 de concerte, spectacole de teatru și evenimente culturale.

Foarte insipirată ideea, mai ales că ZebraPay are terminale instalate în magazine de retail precum: Auchan, Carrefour, Mega Image, Billa, Cora, Kaufland, dar și în universități, centre comericiale, piețe, benzinării și magazine de proximitate. Adică șansele sunt foarte slabe să nu găsești măcar un terminal ZebraPay prin zona ta.

Minunat e că aparatele printează biletele pe loc, se poate plăti pe bază de Bitcoin, Seqr sau cash, iar restul se eliberează sub forma unui voucher, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru absolut nimic, numa’ disponibilitate să mergi la evenimente să ai.

Acum, că s-a lansat prima soluție de vânzare self-service a biletelor la evenimente, eu știu de unde o să îmi iau de acum biletele. :D

Un comentariu la “ZebraPay și IaBilet își unesc forțele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.