Știați că de 1 Mai, la Vama Veche, are loc un Festival de Artă și Pescuit?

Festivalul, pe numele lui original, se intitulează Fish Eye Fest. Și este cu intrare liberă, la Vama Veche, în 1 și 2 mai, după cum o să puteți vedea în program (încă nu e pus pe site, căci o să fie complex, ca să zic așa). O să cânte: Alternosfera, ROA, Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizarres, Byron, Golan, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Dj K-LU și Ok Corral.

Mie îmi place cum sună denumirea. Iar asta este primul pas ca să îți atragă atenția ceva, cum ar veni. Și, dacă asta nu ar fi fost de ajuns, m-am uitat la cine organizează acest festival. Și am văzut că se cheamă Asociația Ad Patres. Mi s-a părut că îmi sună cunoscut numele. După care am cuplat: sunt cei care au lansat excelentul album ”Constanța – Remember 1895 – 1945”, ce reconstitue Constanța aia de altădată. Nu știu dacă mi-ar fi atras atenția acest album (la urma urmei sunt doar niște poze vechi, sunt o grămadă de albume de astea în România și aiurea). Doar că anul trecut m-am plimbat prin Constanța, ca turist (încă o dată mulțumesc, Diana, pentru turul excelent făcut!) și m-a cutremurat mizeria, jegul și disprețul răhățesc de care dau dovadă autoritățile când vine vorba despre istoria orașului. Așa că, vedeți voi, un asemenea album capătă în acest context o valoare mult mai mare. Mult mai mare.

Revenind la Fish Eye Fest, aveți mai jos info oficial, primit pe mail. Distracție plăcută să aveți, eu o să fiu atunci în Alba-Iulia :D

fish eye fest FISHEYE 50X70-01

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Știați că de 1 Mai, la Vama Veche, are loc un Festival de Artă și Pescuit?”

  1. Pingback: Cum adică nu aveți planuri pentru 1 mai...

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)