Am lansat blogdetehnologie.ro #cudrag :D

Ideea blogdetehnologie.ro o avem de ceva vreme. Adică io cu Vlad Dulea (prieten și asociat; în ordinea asta :D) și cu o parte din gașca Kooperativa 2.0. Pentru că am pornit de la nevoia pe care o simțeam amândoi de a citi niște informații de astea mai tehnice (și nu prea…), dar care să nu se rezume la IT&C, zonă pe care sunt niște bloguri de nișă beton, ci să meargă un pic mai încolo și să acopere o zonă mai largă din ceea ce se numește, generic, tehnologie.

Bine, bine, una era să vrem așa ceva și altceva era să găsim omul potrivit, care să gestioneze acest proiect. Căci, nu-i așa, pe lângă scriitura 2.0, trebuia să aibă și cunoștințe tehnice, altfel nu avea nici un sens toată isprava. Din fericire, am găsit omul. Adică nu, mint: el m-a găsit pe mine :D Căci, vecini de cartier fiind, Mihai m-a invitat la o bere să discutăm așa, doar să ne cunoaștem. Fără să știe el, în mintea lui, că o să plece de la acea bere cu propunerea de a se apuca de blogdetehnlogie.ro :))

Nici eu nu știam că îi voi propune așa ceva. Doar că, în timpul discuțiilor, când am auzit ce background tehnic are și că simte nevoia unei provocări pe zona de blogging, i-am trântit propunerea. Cred că a fost un pic surprins să audă așa ceva de la unul pe care îl cunoscuse de juma de oră :)) Dar, mno, așa funcționez eu: când am simțit că există chimie între noi și că, bref, pare că vrem să tragem amândoi în aceeași direcție, am acționat (specialitatea casei, dacă vreți: întâi fac și după aia analizez ce am făcut :D).

Pasul 2 a fost să îl invit pe Mihai la birou, să povestească un pic cu Vlad, cu Cristi Florea, cu Claudiu Ciobanu, cu gașca Kooperativa 2.0, să vedem dacă și ei simt chimia pe care am simțit-o eu. A trecut testul :)) Așa că ne-am pus pe treabă. Mă rog, mai mult ei :)) Căci a fost treabă de ales temă, implementat, gândit o minimă strategie cu un minim plan editorial (aici am mai zis și eu câte ceva, desigur), după care băgat material și verificat buguri și alea, alea.

Așa că, în acest moment al anului de grație 2015, sunt onorat să vă anunț oficial: blogdetehnolgie.ro este lansat pe apa interneților, să vă bucurați de el, cel puțin la fel de mult pe cât de bucurăm noi!

Și, evident, vă așteptăm cu sugestii, propuneri, recomandări. Reclamații nu primim azi, abia de mâine încolo :)

blogdetehnologie

5 comentarii la “Am lansat blogdetehnologie.ro #cudrag :D

 1. Natural Răspunde

  Pai arata cam bine si-am gasit subiecte interesante, deloc putine. Spor!

 2. Dobre Petronel Răspunde

  Bun! Imi place ceea ce vad! Arata bine, e interesant, ai ce sa citesti pe el. Multa bafta !

 3. Toporceanu' Răspunde

  Felicitari si spor! Vad ca deja l-ati ”bombardat” cu continut de calitate!

 4. Bogdan Răspunde

  Bravo mai! Arata interesant.

  Ca tot era vorba de recomandari – ai fi interesant daca ar aborda si subiecte legate de tehnologie, dar nu numai – sunt multe domenii si proiecte multidisciplinare in care tehnologia este doar o parte din ea – de ex. studii sociologice asupra felului cum tehnologia ne schimba viata…

  M-am abonat, restul de idei le transmit direct cand vad ceva util….

 5. Andreea Răspunde

  Succes maxim! Si inspiratie la scris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: