Studenți, vă așteaptă peste 700 de oportunități în toate domeniile profesionale

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Chestiunea este simplă: ASPI (Asociaţia de Studenţi şi Profesionişti IT&C) lansează cea de-a 11-a ediţie a programului naţional de stagiatură “Stagii pe Bune”. Care program înseamnă cam ce vă raportez colea mai jos. Cu mențiunea cî, până pe 30 aprilie, studenţii aplică la stagiile prezentate de companiile participante pe site-ul www.stagiipebune.ro și până la sfârșitul lunii mai aceştia trec prin procesul de recrutare.

O să vedeți că, la parteneri, sunt mulți bloggeri. Inclusiv eu. Și vă întreb: este de mirare oare că bloggerii care au reușit să făcă oareșce brânză în 2.0 au simțit nevoia să sprijine acest program și să spere că mulți stagiari o să ajungă, în timp să facă și ei oareșce brânză în domeniul în care o să bobineze? :)

stagii pe bune 1stagii pe bune 2

Foto_StagiiPeBune_I

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)