There’s a new trib in town: RadioTrib.ro :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi face mare plăcere să vă anunţ că RadioTrib.ro este apt combatant pe frontul rockului de calitate din onlineul românesc. Plăcerea vine din simplul (dar atât de complicatul, de fapt…) motiv că, bref, este mare nevoie de muzică bună. Selectată de oameni care ştiu cât este ceasul şi care, mai mult de atât, respiră muzică rock. Mă refer aici la Kirk, pe care nu îl ştiu personal (măh, hai să bem o bere să ne cunoaştem :D), dar pe care l-am ascultat ani de zile. Şi mă refer şi la George Moţoc, unul din oamenii care erau cu berea lângă mine când am început eu să ascult rock la modul corespunzăor, când eram tânăr fecior prin Baia Mare :))

Ia băgaţi şi voi urechea şi ascultaţi. Că rău nu are ce să fie :)) Şi daţi şi voi un Like pe facebook. Că rău nu are ce să fie :))

emisiuni

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)