26.04.2017

Ce se întâmplă când 60 de bloggeri susţin o iniţiativă UTOK

Păi se întâmplă un lucru minunat: copiii de la secţia de Oncologie a Spitalului Fundeni au primit de Sărbători câte o tabletă UTOK. Pentru că cei de la UTOK au răspuns solicitării fiziokinetoterapeutului Alina Iatan, care încă din 2011 oferă câte o bucurie în această perioadă copiilor din spital.

Anul acesta, Cristian Manafu a întrebat câţiva bloggeri dacă vor să susţină şi ei iniţiativa, iar din câţiva am devenit 60 :) Lucru care mă bucură mai mult decât credeţi, motiv pentru care transmit tuturor bloggerilor implicaţi un sincer RESPECT!

Şi s-a mai întâmplat ceva în ceea ce priveşte relaţia mea cu brandul UTOK: de acum înainte o să fiu mult mai atent la comunicările acestui brand şi o să vă spun acilea la mine pe blog despre ele. Pentru că, în mintea mea, uhn brand care face aşa ceva merită măcar un asemenea minim gest de mulţumire :)

Tabletele UTOK pe care le-au primit copiii conţin lecţii educative şi acces la sute de mii de aplicaţii educative, ce încurajează învăţatul prin jocuri.

“Ma bucur ca imi sunteti alaturi in acest final de an. Copiii au nevoie sa afle lucruri noi, sa invete si sa invete prin joaca.”, a declarat Alina Iatan.

“Copiii ne dovedesc inca o data ca sunt cei mai receptivi in ceea ce priveste tehnologia. Ne bucuram sa vedem ca tabletele intra foarte usor in viata lor si ca functiile sunt asimilate extrem de repede. Desi copiii din aceasta sectie sunt aici pentru a urma un tratament, consideram ca in timpul liber fiecare dintre ei se va bucura de tabletele UTOK si de aplicatiile preinstalate.”, a completat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

utok

DSC_8306 (Small)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

#CeVrăjiMaiFacBloggerii Florin Grozea o arde cu muzica gratis de pe internet

Vreau să fiu părtaş la o faptă bună pe care o să o faceţi anul viitor. Batem palma? :)

4 comentarii

 1. Anke
  marți, 23 decembrie 2014, 13:57

  Foarte misto initiativa, felicitari Utok! Ar fi super super daca ar putea sa-i ajute si pe copiii bolnavi de cancer de la MArie Curie. Nu sunt multi, cam 25 la oncologie si 50 la ortopedie (printre cei de aici sunt multi cu boli grave, mutilante). Sunt sigura ca si ei il asteapta pe Mos.

  Răspunde
  • marți, 23 decembrie 2014, 14:23

   O să transmit mai departe propunerea ta celor de la UTOK. Mulţumesc :)

   Răspunde
   • Anke
    marți, 23 decembrie 2014, 16:05

    eu multumesc mult! Si..Craciun fericit!

    Răspunde
 2. marți, 27 ianuarie 2015, 12:03

  […] oameni care se întreabă de ce scriu despre despre UTOK în ultima vreme, explicaţia o găsiţi aici. In my book, un gest precum cel făcut de acest brand merită măcar să semnalizez, din când în […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *