200 de Euro pentru “Mic dejun de blogger”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe bune că vorbim despre “Mic dejun de blogger“! Şi pe bune că vorbim despre 200E! Premii pentru bloggerii care participă la campania pentru prevenirea diabetului printr-o alimentaţie sănătoasă, la care ne-am alăturar şi noi, cu Blogal Initiative. Ba, mai mult, în ideea să determinăm cât mai multă lume să participe, am decis să acordăm un premiu de 100 E şi două premii de câte 50 E bloggerilor care scriu pe blogurile lor despre cât de important este micul dejun, ca parte a unei alimentaţii sănătoase.

V-aş ruga să priviţi provocarea noastră ca pe o campanie. Şi nu prea… Adică, sigur, este cu premii şi realizată de sistemul Blogal Initiative, dar este mult mai mult de atât. Este o invitaţie către voi, bloggerii, de a aborda pe blogul vostru un subiect atât de important. Pentru că, zău, nu doar premiile contează, ci şi faptul că informaţia de pe complete-life.ro ajunge la cât mai mulţi oameni, pe care o să îi ajute.

Vă mulţumesc de pe acum pentru implicare. Să fiţi iubiţi!

Complete Life 450x100px

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “200 de Euro pentru “Mic dejun de blogger””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)