Gashkademia de Folk la Teatrul Mignon, pe 3 noiembrie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru cei care au chef de o seară de folk (mă rog, poate unii nu ştiţi că aveţi nevoie şi de aşa ceva în viaţa voastră, aşa că poate cugetaţi un pic la asta…), vă anunţ că pe 3 noiembrie puteţi să vedeţi live and acoustic Gashkademia de Folk la Teatrul Mignon. O să cânte Make, Puiu Creţu şi Ovidiu Mihăilescu. Eu unul vă recomand să vă mai acordaţi câte o seară de asta, o să înţelegeţi de ce dacă mergeţi :)

Prețul biletelor este de 30 de lei, iar rezervarile se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. Ca de obicei, în ziua spectacolului nu se vând bilete, așa că rezervați-le din timp.

Gashkademia-3-nov-final

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)