Făină ideea cu Strada Pantera Roz în Cluj-Napoca!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vorbim nu doar despre strada Pantera Roz din Cluj-Napoca, ci şi de Piaţa Charlie Chaplin sau de Bd. Stan şi Bran, după cum puteţi vedea mai jos. Totul se întâmplă din cauză (că doar nu o să zic datorită, mă înţelegeţi :D) Comedy Cluj, iar această iniţiativă are marea calitate că măcar îţi pune un zâmbet pe buze. Ceea ce, în vremurile pe care le trăim, nu e puţin deloc :)

comedy cluj strazi 1comedy cluj strazi 2comedy cluj sponsori parteneri

Strada Universitatii

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Făină ideea cu Strada Pantera Roz în Cluj-Napoca!”

  1. simpatic, dar mă întreb de ce nu au dat Pieței Muzeului numele Piața Charlie Chaplin, dat fiind că acolo chiar există un pub care se numește ‘Charlie’ și are drept logo figura lui Charlie Chaplin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)