Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Concurs: cea mai năroadă primă postare pe blog :D

Later edit: Hai că l-am desemnat pe Branea. Lucian Branea câştigător. Vine şi interviul promis cât de repede :D

——————————–

Ehe, cum au trecut ăştia şapte ani de când hălăduiesc pe întinsele câmpii ale bloggingului… Ce planuri (mici) aveam atunci… Şi ce lucruri (mari) am făcut între timp :D Fiecare an bifat a fost unul în care mă uitam în urmă şi mă minunam cât de multe s-au schimbat. Şi lumea social media. Dar şi noi, bloggerii. Din fericire, constanta superbă a rămas: a fi blogger este cea mai frumoasă meserie din lume :)

Şi, dacă tot suntem la capitolul găleata cu nostalgie, numai ce m-a lovit un gând mârşav: ia să fac eu un concurs pe tema din titlu, adică cea mai năroadă primă postare pe blog. Cu menţiunea că “năroadă” înseamnă ce vreţi voi din ciclul şuie, tembelă, naşpetă şi alea alea :))

Facem aşa: voi propuneţi în comentarii acea primă postare care credeţi că merită titlul de cea mai năroadă primă postare (poate fi şi a altor bloggeri, nu doar a voastră), iar eu voi juriza aşa cum stă bine unui blogger care e respectă, adică o să fiu de o subiectivitate atroce :D Premiul va fi un interviu acilea pe cristianchinabirta.ro despre, fireşte, blogging şi urmările sale în plan ontologic al fiinţei 2.0 care este câştigătorul. Aştept propunerile voastre până pe 8 iulie, ora 23.59.

Şi ca să vedeţi că nu doar vă invit să vă faceţi singuri de telecomandă, hai să mă fac eu primul. Căci prima mea postare este de o naivitate înduioşătoare, ca să zic aşa, după cum puteţi vedea mai jos :D

prima postare

 

10 comentarii la “Concurs: cea mai năroadă primă postare pe blog :D

 1. Ioana Reply

  In primul si primul rand prima ta postare nu e deloc năroadă, mie mi se pare ca e exact stilul tau si daca nu ne-ai fi spus ca e de acum 7 ani si ai fi postat-o in ”despre mine” eu nu mi-as fi dat seama ca e din alta epoca.
  In al doilea rand nici prima mea postare nu mi se pare deloc năroadă :) E adevarat ca e muuult mai recenta decat a ta si poate am inca mintea incețoșată de entuziasm si nu văd clar realitatea.
  Initial am postat doar textul apoi fiica-mea mi-a spus ca trebuie neaparat niste poze si am ascultat sugestia.
  In al treilea rand nu vreau sa castig concursul ”Cea mai năroadă primă postare” că mi s-ar taia aripile si as intra in depresie.
  Trimit linkul pentru ca m-ar unge la suflet sa primesc un feedback de la Chinezu :)
  Deci si prin urmare : http://ioanaspune.blogspot.ro/2014/05/primii-bani-castigati.html

 2. Petre Reply

  7 ani … inseamna ca la toamna poti sa mergi la scoala de bloggeri :)

 3. Bogdan Pater Reply

  Hmmm. În septembrie fac și eu 6 ani. Acum am calculat de curiozitate. :p
  Și am început ca să nu mai tot povestesc peripeția asta la fiecare în parte, ci să o poată citi direct undeva: http://www.bogdanpater.ro/adventures/drumul-ciuc-cluj

 4. Natural Reply

  Mah bre Chinezule, dar tu tot ai scris in prima postare. Eu, ca un calculatorist natural am inceput cu un salut simplu, accentuat si-n titlu si-n corp: Hello Blogworld . Ceva à la Hello C, invatat prin facultate :)
  Postarea a aparut la inceputul lui 2008, in 2009 a comentat cineva, iar in 2010 am vazut comentariul, am raspuns si m-am hotarat sa scriu pe blog.
  Ca sa concluzionez, pe cat a fost de scurta (si suie), cu atat a fost de efect (pe termen lung). Da’ lung, nu asa :)

 5. iCiolac Reply

  https://iciolac.wordpress.com/2014/01/29/tu-femeie/comment-page-1/
  Să îți deschizi blogul cu o poezie atipică, când tu scrii majoritar despre fotbal, nu dă bine. Totuși face bine la flirt.

 6. Valentin Bosioc Reply

  Ia-o pe asta =)). http://valentinbosioc.com/hello-world-2/ … De atunci chiar ca MULTE s-au schimbat! Nu visam eu atunci ca pagina mea de facebook va fi prima pagina a unui antrenor personal din Romania verificata de FB :)) – aici am fost arogant si cu self-promo. Dar postare mai suie ca a mea nu cred ca gasesti :))

 7. Lucian Reply

  Branea. Lucian Branea.
  Atit, pe 1 ianuarie 2007. Asta pentru ca logline-ul era ‘blogul anului 007’…:> Si la acea prima postare a si ramas, dragutul de el…:)

 8. calin Reply

  Daca acum sapte ani zici ca ai inceput sa te picuri sper din tot sufletul ca acum ca esti copil de scoala sa nu o mai faci. Nu vreau sa mergi ca scoala cu scutecul la …….purtator :))))))))))))))))

 9. Lucian Reply

  Yeeey :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.