Despre Costa Rica – Grecia sau cum îl citez pe Gabi Popescu

Dacă m-aţi fi întrebat ieri dimineaţă când o să scriu ceva despre Gabi Popescu acilea la mine, cel mai probabil aş fi spus că sunt extremamont de puţine şanse ca aşa ceva să se întâmple. Nu că aş avea ceva cu el, desigur, ci pentru că suntem oarecum din lumi diferite. Şi nici nu aş putea spune că s-a numărat printre febleţile mele pe vremea când juca fotbal, nu doar îl comenta.

Doar că viaţa are un fel al ei de a te face să îţi aduci aminte, again and again, că never say never este de mare actualitate. Aşa că uite că astăzi, 30 iunie, am ajuns să îl citez :)) Căci el a spus aseară, înaintea meciului dintre Costa Rica şi Grecia, că speră să bată Ticos pentru că – citez cu aproximaţie – „m-am săturat să tot aud că lumea face referire la dubla în care grecii ne-au bătut şi după care au ajuns la CM şi noi nu„. Adică exact cum simţeam şi eu.

Grecii nu mi-au plăcut nici un milimetru la campionatul ăsta. Nu neapărat pentru că ne-au eliminat pe noi (deşi, oameni suntem, se poate că niscaiva procente să fi fost influenţate de asta), ci pentru că au jucat un fotbal urât. Punct. Spre deosebire de costaricani, care au prestat mult mai frumos şi pe care, din postura de amator din fotoliu (apropo, vă recomand ce scrie Mircea Meşter despre CM; sau, pe un alt stil, Claudiu Ciobanu), chiar am vrut să îi văd mai departe.

Încă ceva apropo de meciul de ieri. Aş vrea ca cei care îl suduiţi pe Robben pentru că a simulat and shit să vă puneţi următoarea întrebare: aţi fi fost la fel de duri dacă în locul lui Robben ar fi fost un jucător de-al nostru care ar fi simulat pentru România? Atât.

PS Pentru cei care nu le aveţi cu fotbalul, grecii pleacă acasă de la CM. Drum bun le urez.

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Despre Costa Rica – Grecia sau cum îl citez pe Gabi Popescu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)