Ce fotografii poate face un amator sadea cu un Samsung Galaxy Note 3

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Amatorul, adică eu. Căci nu are rost să discutăm despre priceperea mea într-ale fotografiei, căci am pierde vremea inutil :D Sigur că am mai tras din când în când cu ochiul la unii care le cam au cu ISO şi cu sharful, ca să zic aşa, dar nu aş putea să spun că s-a legat ceva decisiv de mine. Aşa că sunt la nivelul de amator, care apasă butonul, cum ar veni, când simte că îl gâdilă ceva pe la coracon, adicătelea fără a avea un plan stabilit sau ceva ştiinţă sau ceva.

Duminică, am fost la ultima etapa a IRB Nations Cup 2014, organizată pentru a opta oară în Bucureşti (de prisos să vă spun că asta înseamnă că Federaţia Română de Rugby chiar prestează corespunzător). Şi cum am un Samsung Galaxy Note 3 în teste (o să vă raportez zilele următoare de ce fac aşa ceva, în ciuda obiceiului meu de a fugi de chestiuni de astea tehnice :D), am zis să îl pun la lucru, după cum puteţi vedea mai jos, în timpul meciului dintre România şi Irlanda.

Fotografia mea preferată este cea de mai jos. Cu menţiunea că habar nu am ce am făcut de a ieşit aşa, cu focalizare pe pânza de paianjen :)) Căci am încercat de câteva ori să mai fac una aşa, dar nu mi-a ieşit. Mno, dacă vă spun că nu mă pricep… :D

20140622_211248 (Small)

Aş începe cu un salut prietenesc la adresa celor din Club 16, care meci de meci, indiferent de vreme sau de vremuri, face o galerie frumoasă pentru ai noştri. Sau, ca să folosesc un clişeu de comentator sportiv, ia uitaţi-vă la mica, dar inimoasa galerie, din care şi eu – cum mult drag o spun – fac parte. Atunci când, fireşte, nu sunt de partea astalalaltă a obiectivului :))

Ca o „subcategorie” Club 16 :)), vă dau şi transformările reuşite (mai mult nu :D), de doi dintre membri acestui club al susţinătorilor rugbyului românesc, adică musiu Cristi Florea şi musiu Costin Petrescu.

Vă las mai jos cu o foto-galerie din timpului meciului şi de la festivitatea de premiere. Aş aprecia dacă mi-aţi spune cum vi se par fotografiile. Nu promit că o să bag la cap tot ce o să îmi spuneţi, căci am şi eu limitele mele :)) Dar de legat ceva tot o să se lege, parol!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ce fotografii poate face un amator sadea cu un Samsung Galaxy Note 3”

  1. Clar ca aia cu panza de paianjen e cea mai ”artistica”. E faina. Dar mie imi plac si selfie-urile alea doua si cele in care se vede soarele ( mai ales ultima, cea in care se vad doar cateva raze in drepta sus).
    Si mi se par foarte clare. Big like !

  2. Pingback: Ce m-a făcut să îmi placă mult la Samsung Galaxy Note 3 după ani buni de iPhone - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)