Cea mai mare greşeală când vine vorba despre sex

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute vă provocam la iubire. Mă adresam celor din Bucureşti, pentru că eu am onoarea să conduc gaşca iubăreţilor din mândra noastră Capitală (serios, bre, chiar are părţi foarte faine oraşul ăsta!) în provocarea #LoveVille lansată de Durex. Puteţi intra în aplicaţie şi să vă arătaţi cât mai iubăreţi cu putinţă, căci ştim că aşa sunteţi, nu vă mai ascundeţi după perdea :D

Am acceptat să intru în această campanie şi pentru că vreau să dau acestei campanii o latură educativă. Căci, la cei 40 de ani de la înălţimea cărora vă scriu, ştiu că trăim vremuri în care cea mai mare greşeală când vine vorba despre sexul în rândul tinerilor este lipsa de informare. Pe care aş echivala-o cu o pudibonderie păguboasă şi care duce, din păcate, de multe ori la tot felul de evenimente nedorite, care pot marca pentru totdeauna viaţa tânărului.

O să mai scriu aici zilele următoare despre cât de mult rău – cred eu – că fac părinţii care nu discută deschis cu copiii lor astfel de chestiuni şi care, pe cale de consecinţă, nu îi pregătesc pentru viaţa sexuală în care, vrem nu vrem, oricum o să intre mai repede decât ne dorim. Aşa că mai bine să intre pregătiţi, să ştie ce îi aşteaptă, să ştie ce să facă. Asta ar trebui să facem noi, părinţii.

Până atunci vă dau un filmuleţ educativ realizat de cei de la sexulvsbarza.ro (excelent nume de domeniu, excelent!), pentru că mi se pare că sintetizează foarte bine informaţiile pe care tinerii trebuie să le ştie atunci când vine vorba despre sex protejat. Cu menţiunea că pe site găsiţi mai multe clipuri şi mai multe informaţii pe această temă. Pe care, indiferent de ce vârstă aveţi şi cât de multe credeţi că ştiţi, chiar ar fi bine să le vedeţi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cea mai mare greşeală când vine vorba despre sex”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)