Cam aşa arată blogul unui contabil

Zilele trecute am fost invitat să vorbesc studenţilor de la ASE, specialitatea contabilitate. Evident că una din temele de discuţie a fost „eu sunt contabil, ce sfinţii TVA ar trebui să conţină un blog de contabil?„. Când m-a întrebat o tânără domnişoară asta, am zâmbit. Pentru că mi-am dat seama că mi-ar fi fost mai greu să răspund (nu pentru că nu am toate răspunsurile la mine, căci le am, ci pentru ar fi trebuit să vorbesc teoretic) dacă nu aş fi avut la îndemână blogul Luizei Daneliuc.

Aşa că am răspuns foarte simplu: „intraţi pe blogul Luizei şi o să vedeţi cum arată un blog foarte bun de contabil„. Iar apoi am vorbit şi despre strategia editorială, despre planul editorial, despre cum să fie blogul un business, nu un hobby, atunci când vrei să obţii beneficii cu el. Dar plecarea a fost simplă, repet, pentru că am dat blogul Luizei ca exemplu.

Vă recomand să daţi un ochi pe ce scrie şi, mai ales, cum scrie şi ce face Luiza pe partea de combinaţie între contabilitate şi social media. O să vă facă să vreţi să o citiţi constant. Aşa cum fac şi eu, de altfel :)

luiza daneliuc

Un comentariu la “Cam aşa arată blogul unui contabil

  1. Ionut Răspunde

    Contabilii sunt cei mai tari :)) asa-i, contabililor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: