Cam aşa arată blogul unui contabil

Zilele trecute am fost invitat să vorbesc studenţilor de la ASE, specialitatea contabilitate. Evident că una din temele de discuţie a fost „eu sunt contabil, ce sfinţii TVA ar trebui să conţină un blog de contabil?„. Când m-a întrebat o tânără domnişoară asta, am zâmbit. Pentru că mi-am dat seama că mi-ar fi fost mai greu să răspund (nu pentru că nu am toate răspunsurile la mine, căci le am, ci pentru ar fi trebuit să vorbesc teoretic) dacă nu aş fi avut la îndemână blogul Luizei Daneliuc.

Aşa că am răspuns foarte simplu: „intraţi pe blogul Luizei şi o să vedeţi cum arată un blog foarte bun de contabil„. Iar apoi am vorbit şi despre strategia editorială, despre planul editorial, despre cum să fie blogul un business, nu un hobby, atunci când vrei să obţii beneficii cu el. Dar plecarea a fost simplă, repet, pentru că am dat blogul Luizei ca exemplu.

Vă recomand să daţi un ochi pe ce scrie şi, mai ales, cum scrie şi ce face Luiza pe partea de combinaţie între contabilitate şi social media. O să vă facă să vreţi să o citiţi constant. Aşa cum fac şi eu, de altfel :)

luiza daneliuc

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cam aşa arată blogul unui contabil”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)