Livrez dragoste – servicul gratuit de livrat scrisori

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Primesc un colet la birou. Cel din poza de mai jos. Ridic sprânceana, pentru că, deşi sunt o fiinţă digitală masivă, aşa  cum sunteţi mulţi dintre voi, atunci când văd scrisul de mână executat pe o bucată de hârtie îmi cam place :) Mai ales că scrisoarea a venit cu un sigiliu simpatic foc şi cu cartea „Dragă viaţă„, de Alice Munro, pe care, fireşte, o să o citesc în zilele următoare.

photo

Aflu din frumoasa scrisoare semnata Loredana Munteanu şi Cristina Dobrescu despre „Livrez dragoste„, despre care mi se spune că este un „serviciu gratuit de livrat scrisori”. Curios, intru pe site şi văd ce şi cum. Şi decid că îmi place foarte tare ideea! Cum să nu îmi placă să văd că cineva, în 2014, se gândeşte că trimisul de scrisori, de alea clasice, pe hârtie cu stiloul este încă de mare angajament! :D

Ideea, foarte simplă şi foarte frumoasă, funcţionează cam aşa: tu scrii scrisoarea ta în formularul special de pe siteul iniţiativei, după care scrisoarea ta o să ajungă la destinatarul pe care îl alegi, însoţită de un cadou, la alegere, adică ori de cartea „Scenariu pentru dragoste” de Ana Damian, oferită de Editura Litera ori de un pachet 2 produse din gama FA pentru momente de răsfăț. Simplu şi de efect, zic.

Spor la scris de scrisori! Căci, desigur, ar fi păcat să nu profitaţi de această ocazie de a vă arăta mai puţin digital şi mai mult stilouari, cum ar veni :))

Ah, încă ceva, dacă tot a venit vorba despre Editura Litera: puteţi participa la concursul de poezie cu un premiu în valoare de 15.000 lei.

Afis_proiect

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Livrez dragoste – servicul gratuit de livrat scrisori”

    1. Uite că asta mi-a scăpat… Pe de altă parte, înţeleg această limitare. Căci dacă stai să te gândeşti la ce treabă s-au înhămat… Cine ştie, poate o să iasă aşa de bine încât o să facă centre de astea prin ţară :D

  1. Si cum tot ce e frumos tine doar „3 zile”, iaca-ta minunea a tinut cateva luni…Totul a inceput ca un serviciu gratuit dedicat iubirii, dar bineinteles, pentru tot ce e frumos trebuie sa existe o anume „compensatie” mai devreme sau mai tarziu :) Asadar, daca doresti ca acestia sa iti scrie mesajul te va costa 3o lei, daca mai doresti si un cadou pe langa, totul incepe de la …in jur de 2o lei o cutie de bomboane, pana la 12o lei un cosulet cu 3 trandafirasi… Eu inteleg ideea ca munca patriotica nu e grozava, dar de ce sa incepi ceva gratuit doar ca sa iti atragi „fidelitate”, pentru ca mai apoi sa dai cu „tifla-n nas”? La banii astia majoritatea isi vor scrie singuri scrisorile si le vor livra prin posta :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)