21.07.2017

Căutăm un blogger-actor care să joace într-o piesă de teatru

Pentru mulţi dintre bloggerii pe care îi cunosc, rolul pe care îl joacă în lumea 2.0 este cel mai important din viaţa lor. Unii o fac mai bine, alţii mai puţin bine. Dar toţi îşi joacă acest rol. Căci, cu voia dumneavastră, orice blogger are ceva actoricesc în el. Şi joacă pe scena numită blog, după scenariul pe care şi-l scrie singur şi în spectacolul pe care îl regizează chiar el :)

No bun. După această introducere de un patetism irefutabil, hai să trecem la chestiunea din titlu. Căci chiar căutăm un blogger-actor (termen generic, desigur, care presupune şi bloggeriţele, fireşte) care să joace într-o piesă de teatru.

Povestea este simplă. Trupa care vrea să pună în scenă piesa „Iubita fizica” a apelat la crowdsourcing pentru a strânge minimum 900 de euro (când scriu aceste rânduri sunt în cont 865 euro, deci încă un pic!) pentru a reuşi să închege spectacolul. Noi, cei de la kooperativa.ro, am decis să ne implicăm şi am donat 100 de euro, sumă cu care ne-am „cumpărat” un loc în spectacol. Pe care am decis să îl donăm unui blogger sau unei bloggeriţe :)

Aşa că am dat drumul unei campanii prin Blogal Initiative pentru căutarea acestui blogger-actor. Menţionez că e numai bună această provocare pentru testarea terenului. Căci de ceva vreme mă încearcă un gând să facem o piesă de teatru în care să joace doar bloggeri. Aşa că acum vreu să vă văd care sunteţi interesaţi, ca să văd dacă vă chem la casting sau nu :))

Încă ceva: donaţi, dacă puteţi, cât puteţi. Şi învitaţi-i şi pe alţii să o facă. Orice sumă e binevenită. Căci, desigur, „Like” and „Share” au rolul lor în lumea asta, dar parcă se poate mai mult de atât, parol :)

banner-campanie-iubitafizica

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Decât nişte părinţi

Radu Clapa: ​Blogul meu a fost și a rămas ​la modul cel mai egoist

4 comentarii

 1. marți, 14 ianuarie 2014, 16:37

  Felicitari pentru ca te implici atat de mult in Blogosfera! Jos palaria.

  Răspunde
  • miercuri, 15 ianuarie 2014, 09:00

   Eu merg pe principiul „dacă poţi să faci un bine, de ce să nu îl faci?”, principiu care îmi aduce extraordinar de multe bucurii în viaţă :) Mulţumesc pentru apreciere.

   Răspunde
 2. duminică, 29 iunie 2014, 11:06

  […] povestea mea cu Iubitafizica, atunci când m-am hotărât să răspund provocării lansată de Chinezu şi am scris articolul care avea să fie ales de juriu drept câştigător al […]

  Răspunde
 3. marți, 1 iulie 2014, 15:16

  […] scenă: primeai un rol mic la avanpremiera și premiera spectacolului; mai multe detalii aici sau aici). În plus, au făcut multă vâlvă pe internet. Iar acum vă invit să urmăriți și clipul de […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *