Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Căutăm un blogger-actor care să joace într-o piesă de teatru

Pentru mulţi dintre bloggerii pe care îi cunosc, rolul pe care îl joacă în lumea 2.0 este cel mai important din viaţa lor. Unii o fac mai bine, alţii mai puţin bine. Dar toţi îşi joacă acest rol. Căci, cu voia dumneavastră, orice blogger are ceva actoricesc în el. Şi joacă pe scena numită blog, după scenariul pe care şi-l scrie singur şi în spectacolul pe care îl regizează chiar el :)

No bun. După această introducere de un patetism irefutabil, hai să trecem la chestiunea din titlu. Căci chiar căutăm un blogger-actor (termen generic, desigur, care presupune şi bloggeriţele, fireşte) care să joace într-o piesă de teatru.

Povestea este simplă. Trupa care vrea să pună în scenă piesa “Iubita fizica” a apelat la crowdsourcing pentru a strânge minimum 900 de euro (când scriu aceste rânduri sunt în cont 865 euro, deci încă un pic!) pentru a reuşi să închege spectacolul. Noi, cei de la kooperativa.ro, am decis să ne implicăm şi am donat 100 de euro, sumă cu care ne-am “cumpărat” un loc în spectacol. Pe care am decis să îl donăm unui blogger sau unei bloggeriţe :)

Aşa că am dat drumul unei campanii prin Blogal Initiative pentru căutarea acestui blogger-actor. Menţionez că e numai bună această provocare pentru testarea terenului. Căci de ceva vreme mă încearcă un gând să facem o piesă de teatru în care să joace doar bloggeri. Aşa că acum vreu să vă văd care sunteţi interesaţi, ca să văd dacă vă chem la casting sau nu :))

Încă ceva: donaţi, dacă puteţi, cât puteţi. Şi învitaţi-i şi pe alţii să o facă. Orice sumă e binevenită. Căci, desigur, “Like” and “Share” au rolul lor în lumea asta, dar parcă se poate mai mult de atât, parol :)

banner-campanie-iubitafizica

4 comentarii la “Căutăm un blogger-actor care să joace într-o piesă de teatru

  1. Adi Reply

    Felicitari pentru ca te implici atat de mult in Blogosfera! Jos palaria.

    • Cristian China Birta Reply

      Eu merg pe principiul “dacă poţi să faci un bine, de ce să nu îl faci?”, principiu care îmi aduce extraordinar de multe bucurii în viaţă :) Mulţumesc pentru apreciere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.