Concursul byron – Rock Your High School şi-a desemnat câştigătorii

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Duminică, 17 noiembrie 2013, a avut loc în club Fabrica din Bucureşti finala concursului byron – Rock Your High School dedicat trupelor alcătuite din liceeni. Concursul, ajuns la ediţia a patra, a fost organizat de către byron Management şi YouthBank având ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale.

În concurs au participat 7 formaţii: AnySound (alternative/punk, Oradea), Blue Strings (punk/rock, Oradea), Crossbone (thrash metal, Bucureşti), Fresh (pop-rock, Întorsura Buzăului), The Purple Dandies (funk-rock, Bucureşti), Timeline (progressive metal, Bucureşti) şi Youvenis (jazz/rock, Întorsura Buzăului).

Pentru departajarea trupelor s-a apelat la un juriu alcătuit din muzicieni şi oameni de muzică: Dan Byron (byron), Vali Rauca(Grimus), 6fingers (byron), Şerban Ionuţ-Georgescu (White Walls), Dan Georgescu (byron), Bogdan Şerban (Radio Guerrilla) şiHorea Marc (Fstivalul Jazz in the Park, Cluj-Napoca). Aceştia au punctat trupele participante urmărind patru criterii: calitatea interpretării, lucrul în echipă, energia transmisă şi prestaţia scenică.

Premiul I, oferit cu sprijinul BRD – Groupe Societe Generale, constă în înregistrarea unui EP într-un studio profesional. Pe lângă acesta, s-au mai acordat premiul II (telefoane mobile oferite de Indygen), premiul pentru cea mai bună voce (o pereche de monitoare in-ear personalizate oferite de Ultimate Sound) şi două premii speciale: Radio Guerrilla au ales o trupă care să cânte live la o ediţie GuerriLIVE Radio Session cu Bogdan Şerban, în timp ce Festivalul Jazz in the Park de la Cluj-Napoca a ales o trupă care să participe la ediţia din 2014.

Astfel, premiile au fost împărţite după cum urmează:

  • cea mai bună prezență scenică: Mihai Parchisanu (Crossbone)
  • cel mai bun chitarist: Andrei Damian Rusu (Youvenis)
  • cel mai bun basist: Mark Cristofor Cuibus (AnySound)
  • cel mai bun tobar: Vlad Ştefan Tohănean (Youvenis) 
  • cea mai bună voce (premiu Ultimate Sound): Zsuzsana Cerveni (Timeline)
  • premiu special Radio Guerrilla: AnySound
  • premiu special Jazz in the Park: Youvenis
  • premiul II (oferit de Indygen): Crossbone 

Câştigătorii premiului I şi cei care vor cânta în deschiderea concertului aniversar byron de la club Fabrica de pe 30 noiembrie sunt cei de la Youvenis.

Înainte de decernarea premiilor au mai cântat live ieşenii de la Pinholes; chitaristul lor, Vlad, a participat şi el în finala concursului din 2010 cu trupa lui de atunci.

Organizatorii doresc să mulţumească juriului, partenerilor şi în special formaţiilor participante pentru cea mai reuşită ediţie de până acum a concursului! Toate trupele au fost extrem de bine pregătite şi au sunat excelent, iar departajarea s-a făcut cu greu.

Felicitări tuturor şi ne vedem la ediţia de la anul!

byron – Rock Your High School este un concurs organizat de byron Management şi YouthBank cu sprijinul Indygen, Jazz In the Park, Ultimate Sound şi Radio Guerrilla. Partener principal: BRD – Groupe Societe Generale. Scopul concursului este de a descoperi, susţine si promova tinerele formaţii româneşti.

Despre byron – Rock Your High SchoolFlavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Societe Generale declară: “Este un proiect inedit pentru un sponsor din zona financiară, însă implicarea în evenimente dedicate liceenilor nu este deloc ceva nou pentru noi. Sprijinim proiecte adresate liceenilor în educaţie, sport sau artă. Este o ocazie de a ne conecta la viaţa lor, de a-i susţine într-un demers care presupune creativitate, pasiune, curaj şi muncă în echipă. Cele mai frumoase vise se conturează în liceu şi vrem să contribuim la succesul celor care au curajul să le duca la îndeplinire. Aceasta face parte din misiunea noastră de bancher şi de actor social.”

YouthBank este un program de educaţie nonformală destinat liceenilor. În prezent programul este implementat în 14 oraşe din ţară şi este unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personală pentru liceeni.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)