Concurs: ofer o invitaţie dublă la spectacolul Baletului National Georgian Sukhishvilli

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu ceva vreme în urmă vă povesteam (mă rog, mult spus, relatam un pic, aşa, atât cât mă pricep…) despre întâlnirea mea cu Nino Sukishvili, şefa Baletului National Georgian Sukhishvilli. Acum, ca un follow-up #cumarveni, mergem înainte cu o invitaţie dublă la concertul acestei comori naţionale georgiene de pe 2o noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului, pe care o am pentru una sau unul dintre voi, cei care îmi faceţi onoarea să îmi citiţi acest prea-frumos blog.

O să procedăm după cum urmează:

– ziceţi voi colea jos în comentarii de ce merită să vezi, măcar o dată în viaţă, o asemenea splendidă prestaţie

– să comentaţi cu o adresă valabilă de email, pentru că pe acea adresă veţi primi veste de la mine dacă şi care aţi câştigat invitaţia.

Eu o să aleg extramamont de subiectiv (mă ştiţi doar) pe cea sau pe cel care va primi invitaţia dublă la spectacol.

Aştept comentariile voastre până pe 16 noiembrie, ora 12.00. Hai să fiţi iubiţi :)

Aşa ca mostră de ce o să puteţi vedea.

Sukhishvili bilbord 4x3 (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Concurs: ofer o invitaţie dublă la spectacolul Baletului National Georgian Sukhishvilli”

 1. Intrebarea „de ce merita sa?” e cosmopolita, o infinitate de raspunsuri.
  De ce as vrea eu sa merg?
  Din curiozitate. Sa cunosc, sa vad, sa povestesc si la altii, sa ma mai duc si a 2-a oara.

 2. Motivele ar fi urmatoarele:
  coregrafia complexă realizată de acesti dansatori care au o condiţie fizică iesita din comun, pentru ca sunt asemenii unor zburatori care inving toate obstacolele si da ignor legi gravitatiei, pentru costumele deosebite si nu in ultimul rand pentru atmosfera pe care o creaza pe scena.

 3. Trăiesc pentru cunoaştere, respir o pasiune infintă pentru acumularea experienţelor dintre cele mai diverse. Şi am văzut, într-adevăr, multe la viaţa mea, inclusiv prestaţia demnă de geniu a membrilor Baletului Sukhishvilli; însă numai pe Youtube. Iar o asemenea senzaţie amplificată datorită emoţiei unui spectacol senzaţional trăit live nu se poate compara cu nimic în lume. Sufăr de o dorinţă complexă, marcantă, ce mă trimite parcă într-unul din scaunele Sălii Palatului pe 20 noiembrie. Vreau să cunosc, vreau să mă bucur şi vreau să simt cum emoţia pune stăpânire peste trăirile mele chiar din mijlocul spectacolului. De-aia vreau să fiu acolo, să-i am la câţiva metri pe cei din Baletul Naţional Georgian Sukhishvilli!

 4. Imi doresc sa merg deoarece imi plac lucurile noi, diferite intr-un cuvant ALTFEL, dar facute cu multa pasiune, abilitate si cunoastere!Baletul Sukhishvilli are toate aceste ingrediente si nu numai. Asa ca, cum as putea sa nu vreau sa merg?!

 5. Pentru ca, cel mai probabil, tobele alea nu doar le auzi ci le si simti cumva sub forma de furnicaturi cand esti acolo, in fata spectacolului.
  Si pentru ca desi e balet, in loc de tinere gingase in fustite tutu sunt domni in toata firea care infig cu putere cutite in podea.

 6. Pe langa forta si gratia acestor dansatori, eu vreau sa merg pentru ca invitata mea va fi mami. Iar reactia ei la o asemenea invitatie nu as pierde-o pentru nimic, m-ar imbratisa non-stop pana la ziua cu pricina si apoi am comenta inca o saptamana despre frumusetile spectacolului.

 7. Cred ca este unul din spectacolele care nu trebuie ratate si care trebuie vazute macar odata in viata. Un eveniment de exceptie pentru publicul nostru. Din filmulete pare foarte frumos, live cred ca este de vis.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)