Concurs: ofer o invitaţie dublă la spectacolul Baletului National Georgian Sukhishvilli

Cu ceva vreme în urmă vă povesteam (mă rog, mult spus, relatam un pic, aşa, atât cât mă pricep…) despre întâlnirea mea cu Nino Sukishvili, şefa Baletului National Georgian Sukhishvilli. Acum, ca un follow-up #cumarveni, mergem înainte cu o invitaţie dublă la concertul acestei comori naţionale georgiene de pe 2o noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului, pe care o am pentru una sau unul dintre voi, cei care îmi faceţi onoarea să îmi citiţi acest prea-frumos blog.

O să procedăm după cum urmează:

– ziceţi voi colea jos în comentarii de ce merită să vezi, măcar o dată în viaţă, o asemenea splendidă prestaţie

– să comentaţi cu o adresă valabilă de email, pentru că pe acea adresă veţi primi veste de la mine dacă şi care aţi câştigat invitaţia.

Eu o să aleg extramamont de subiectiv (mă ştiţi doar) pe cea sau pe cel care va primi invitaţia dublă la spectacol.

Aştept comentariile voastre până pe 16 noiembrie, ora 12.00. Hai să fiţi iubiţi :)

Aşa ca mostră de ce o să puteţi vedea.

Sukhishvili bilbord 4x3 (Medium)

10 comentarii la “Concurs: ofer o invitaţie dublă la spectacolul Baletului National Georgian Sukhishvilli

 1. Iulian Răspunde

  Intrebarea „de ce merita sa?” e cosmopolita, o infinitate de raspunsuri.
  De ce as vrea eu sa merg?
  Din curiozitate. Sa cunosc, sa vad, sa povestesc si la altii, sa ma mai duc si a 2-a oara.

 2. Stanescu Ana-Maria Răspunde

  Motivele ar fi urmatoarele:
  coregrafia complexă realizată de acesti dansatori care au o condiţie fizică iesita din comun, pentru ca sunt asemenii unor zburatori care inving toate obstacolele si da ignor legi gravitatiei, pentru costumele deosebite si nu in ultimul rand pentru atmosfera pe care o creaza pe scena.

 3. Alexandru Ion Răspunde

  Trăiesc pentru cunoaştere, respir o pasiune infintă pentru acumularea experienţelor dintre cele mai diverse. Şi am văzut, într-adevăr, multe la viaţa mea, inclusiv prestaţia demnă de geniu a membrilor Baletului Sukhishvilli; însă numai pe Youtube. Iar o asemenea senzaţie amplificată datorită emoţiei unui spectacol senzaţional trăit live nu se poate compara cu nimic în lume. Sufăr de o dorinţă complexă, marcantă, ce mă trimite parcă într-unul din scaunele Sălii Palatului pe 20 noiembrie. Vreau să cunosc, vreau să mă bucur şi vreau să simt cum emoţia pune stăpânire peste trăirile mele chiar din mijlocul spectacolului. De-aia vreau să fiu acolo, să-i am la câţiva metri pe cei din Baletul Naţional Georgian Sukhishvilli!

 4. Luiza Turlacu Răspunde

  Imi doresc sa merg deoarece imi plac lucurile noi, diferite intr-un cuvant ALTFEL, dar facute cu multa pasiune, abilitate si cunoastere!Baletul Sukhishvilli are toate aceste ingrediente si nu numai. Asa ca, cum as putea sa nu vreau sa merg?!

 5. Raluca M Răspunde

  Mi-as dori sa merg, de ce?
  Am mai fost o singura data la balet, Lacul Lebedelor cu mama. Ea a inteles, eu nu.
  Vreau sa imi mai dau o sansa sa inteleg.

  Scurt si cuprinzator!

 6. Dragos Spanu Răspunde

  As dori sa merg deoarece, cum ai zis si tu, este unul din acele lucruri pe care trebuie sa le faci macar o data in viata.

 7. andreea Răspunde

  Pentru ca, cel mai probabil, tobele alea nu doar le auzi ci le si simti cumva sub forma de furnicaturi cand esti acolo, in fata spectacolului.
  Si pentru ca desi e balet, in loc de tinere gingase in fustite tutu sunt domni in toata firea care infig cu putere cutite in podea.

 8. zoltybogata Răspunde

  Pentru mine de exemplu, este prea departe la București. Cred că acolo este spectacolul. Multă sănătate

 9. Leila Răspunde

  Pe langa forta si gratia acestor dansatori, eu vreau sa merg pentru ca invitata mea va fi mami. Iar reactia ei la o asemenea invitatie nu as pierde-o pentru nimic, m-ar imbratisa non-stop pana la ziua cu pricina si apoi am comenta inca o saptamana despre frumusetile spectacolului.

 10. Lazar Adrian Răspunde

  Cred ca este unul din spectacolele care nu trebuie ratate si care trebuie vazute macar odata in viata. Un eveniment de exceptie pentru publicul nostru. Din filmulete pare foarte frumos, live cred ca este de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: