Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Linkurile zilei

Doar astăzi vă mai puteţi înscrie în competiţia de idei de la TEDxBucharest, unde am onoarea de a fi în juriu :)

Intesa SanPaolo oferă o bursă de 12.000 de euro la New York în cadrul proiectului Bursa Intercultura.

Dacă sunteţi de ăştia ca mine, mari amatori de brânzeturi şi iaurturi şi lapte bătut şi sana şi alea alea :D, atunci o să vă placă noul Oikos Natur de la Danone, un iaurt special cu foarte multe proteine.

Cum se împacă alcoolul cu social media :))

Salut ideea UPC cu Digital Zoo, prima gradina zoologica virtuala din Romania, integrata in UPC Digital Nature. Digital Zoo transforma Zoo Baneasa in prima gradina zoologica cu QR coduri din Romania, prin instalarea in exclusivitate a sistemului de QR coduri. Prin scanarea cu smartphone-ul a celor aproximativ 90 de QR coduri de la amplasamentele Gradinii Zoologice, vizitatorii pot descoperi instantaneu informatii despre fiecare specie de la Zoo. Digital Zoo face astfel posibila o noua experienta in care online-ul si offline-ul se intrepatrund intr-un mod creativ si util.

Favorites Call Reminder, aplicaţie simplă şi care, trebuie să recunoaştem asta, ne face sa ne fie ruşine că suntem aşa cum suntem cu cei dragi…

2 comentarii la “Linkurile zilei

  1. Galul Reply

    Hopa, se baga Danone pe facut de iaurt grecesc, de casa zice-se. Oikos inseamna casa, in lb elina.

    • Petre Reply

      Prea bun, prea ca la tara :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.