Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

încă o mână întinsă muzicii: Live in TheCell!

La doi ani de la înființare, The Cell s-a decis să o pună de primul proiect propriu: o serie de miniconcerte înregistrate live în studio. Sau, mai bine zis, Live in TheCell.

Atmosfera înregistrărilor este una mai degrabă intimă, între prieteni, tocmai pentru a lăsa privitorului posibilitatea de a intra în intimitatea artiștilor, de a participa la o cântare în cerc restrâns, unde în pauze se mai bea o bere, se râde, se fumează o țigară. Tocmai de aceea înregistrările s-au făcut cu șapte camere, iar studioul nu a fost deloc cosmetizat, fiind mult mai importantă energia performerilor și muzica în sine.

Echipa din spatele Live in TheCell este formată din Alex Gâlmeanu, Teodor Cucu, Ionuț Popescu, Ștefan Țenovici, George Maftei, Adrian Mihaiu, Cristi Bănică, Augustin Krysta.

Primele trupe din proiect sunt Goodbye to Gravity și Days of Confusion, două trupe despre care eu spun că TREBUIE ascultate, pentru că au cu adevărat ce spune.

Așa că vă las cu o înregistrare și cu speranța că proiectul celor de la TheCell este încă o mână întinsă industriei rock neaoșe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.