încă o mână întinsă muzicii: Live in TheCell!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

La doi ani de la înființare, The Cell s-a decis să o pună de primul proiect propriu: o serie de miniconcerte înregistrate live în studio. Sau, mai bine zis, Live in TheCell.

Atmosfera înregistrărilor este una mai degrabă intimă, între prieteni, tocmai pentru a lăsa privitorului posibilitatea de a intra în intimitatea artiștilor, de a participa la o cântare în cerc restrâns, unde în pauze se mai bea o bere, se râde, se fumează o țigară. Tocmai de aceea înregistrările s-au făcut cu șapte camere, iar studioul nu a fost deloc cosmetizat, fiind mult mai importantă energia performerilor și muzica în sine.

Echipa din spatele Live in TheCell este formată din Alex Gâlmeanu, Teodor Cucu, Ionuț Popescu, Ștefan Țenovici, George Maftei, Adrian Mihaiu, Cristi Bănică, Augustin Krysta.

Primele trupe din proiect sunt Goodbye to Gravity și Days of Confusion, două trupe despre care eu spun că TREBUIE ascultate, pentru că au cu adevărat ce spune.

Așa că vă las cu o înregistrare și cu speranța că proiectul celor de la TheCell este încă o mână întinsă industriei rock neaoșe.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)