Recomandări din online (şi nu numai)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Donate your brunch. Nu zic mai mult. Cei care simt ca vor să participe nu au nevoie de mai multe cuvinte.

Doar astăzi mai puteţi câştiga un rucsac pe care să îl donaţi unui copil care are nevoie.

Presupun că nu sunt singurul care simte fiori pe şira spinării când intră pe un site precum thenoproject.ro. Bine, e drept că găsim şi motive de optimism acolo, căci proiectul îmi place foarte tare :)

Dacă vreţi să daţi o fugă în Orăşelul Siguranţei Rutiere din Parcul Izvor, feel free. Eu chiar vă recomand să treceţi pe acolo, o să aflaţi unele lucruri care o să vă surprindă şi care, la o adică, vă pot salva viaţa.

Poate vreţi să ştiţi cine este castigatorului Concursului National de Design de Mobilier 2013.

Foarte, foarte, foarte faină ideea cu Strada de carte!

Pe 8 şi 9 octombrie se întâmplă în Bucureşti Internet&Mobile World, unde nu ar fi rău să participaţi, pentru că

„Inovaţia şi anticiparea viitorului sunt necesare pentru orice companie care doreşte să se dezvolte, iar în deceniul care vine ar putea deveni chiar vitale pentru supravieţuirea unui business. În acelaşi timp, Internetul lucrurilor aduce în prim plan folosirea dispozitivelor inteligente conectate la Internet pentru controlul stării noastre de sănătate, pentru controlul caselor şi oraşelor inteligente, în care vom trăi”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.
Info oficial: Comunicat_IMWorld_18092013_cudiacritice

Poate mai ţineţi minte (unii) discuţiile de la postarea cu diferenţa dintre un hipster şi cineva care se îmbracă bine. No bun, ia vedeţi că a apărut Bărbaţii Sarto 2013.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Recomandări din online (şi nu numai)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)