Adevărul despre Brandu’ lu’ Chinezu’

Deocamdată, pentru că emoţiile mă încearcă foarte puternic, deşi sunt un chinezu bătrân şi trecut prin multe, vă dau doar acest promo de mai jos. Căci, da, m-a prins la colţ Petrişor şi m-a forţat să recunosc :D, de luni, 23 septembrie, începe emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu’ :) Despre care, fireşte, o să vă spun mai mult un pic mai încolo, doar să îmi mai treacă din emoţii, da? :)

brandu lu chinezu cover photo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

41 thoughts on “Adevărul despre Brandu’ lu’ Chinezu’”

  1. Esti tare, man! Cel mai tare dintre bloggerii pe care ii stiu eu. Si crede-ma, ii stiu cam pe toti de talia ta! Au mai fost pe la TV, dar sa ai emisiune proprie… Iata ca se poate sa te realizezi si cu blogul!

  2. Ioi, de cand asteptam asta!:) Bun, am pus cateva sticle la rece! De bere flamanda. Emisiunea va putea fi urmarita pe net si din strainatate, n’est-ce pas? :D

  3. fa o poza la audienta generala a postului pe data de 22 si apoi urmareste periodic cum creste pe intervalul tau orar :)). sigur o sa produci un boom de popularitate pentru LookTV.

    oricum, felicitari (inca o data) si succes.

    p.s.: iti stii noul coleg de trust, care se va ocupa de partea de sport?

  4. Pai ca s-o zic p-aia dreapta, cam avea nevoie atat internetul cat si televiziunea de un astfel de show. Multi oameni vor fi ajutati, e ceva informativ, ceva mult mai util decat ce intalnim azi pe canalele TV. Sa fie intr-un ceas bun si urmarit de multi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)