A patra licitaţie pentru o mână de copii simpatici şi cuminţi de la Casa Veronica

Ce frumos sentiment ai când vezi cum lumea reacţionează la ce scrii tu pe aici să că eşti citit de oameni cu suflet atât de mare… După ce Săbăduş şi Editura Univers au pus la licitaţie produsele lor pentru Casa Veronica (vă rog să citiţi documentele de mai jos pentru a vedea unde şi pentru ce merg banii), uite că Sabina m-a anunţat că cei de la Paint My Wall (cu această pagină de facebook) oferă la licitaţia pe care o organizez eu aici tabloul de mai jos. Citez din ce am primit pe mail:  „Pictura cu vopsele pe baza de apa (acrilice) in stil Pop-Art (curent artistic al anilor ’60), pe suport de panza de bumbac grunduita cu sasiu de lemn (simulare fata verso), dimensiuni 60×50”.

Lansez, aşadar, licitaţia pentru acest tablou. Care începe de la 200 de lei. Vă rog să spuneţi oferta voastră în comentarii până în data de 5 septembrie, ora 23.59.

Varianta 1

Pe scurt, despre Paint My Wall

Alexandru Mihaila si Alexandru Beldiman au dat fiinta, la inceputul acestui an, unui proiect care combina design-ul interior, pasiunea pentru desen si creativitatea. Cei doi sunt absolventi ai liceului Nicolae Tonitza si a Facultatii de Arte, locul unde, de altfel s-a creat si o legatura de prietenie intre ei. Mai mult decat atat, ei considera ca acest proiect doreste sa mentina vie notiunea de prospetime si creatie.

Serviciile oferite variaza, incep de la  consultanta pana la realizarea conceptului in sine, gasirea ideilor pentru personalizarea unui perete de impact intr-un living modern sau pictarea unei arcade a unui hol, idei sau solutii de mascare, obiecte decorative sau chiar un simplu ghiveci ceramic pictat manual.
Unde şi pentru ce merg banii
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “A patra licitaţie pentru o mână de copii simpatici şi cuminţi de la Casa Veronica”

  1. Pingback: Tu cumperi un tablou si noi donam banii - Sabina Cornovac Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)