Vă mulţumesc pentru că susţineţi normalitatea, vă mulţumesc :)

Cu ceva vreme în urmă, vă invitam să susţineţi normalitatea. Spre mare mea bucurie, am strâns o mână de oameni inimoşi care vor să se implice. Încă mai aşteptăm pe cei care doresc să ni se alăture. Am creat şi un grup închis pe facebook (cei care v-aţi exprimat intenţia aţi primit deja invitaţie sau mail), unde vom discuta pe tema paralimpismului şi unde ne vom coordona activitatea.

Am şi o veste proaspătă. Una bună. Vedeţi mai jos :)

Intre 12-18 august, la Montreal, a avut loc Campionatul Mondial Paralimpic de Inot. au participat 489 de sportivi din 49 de tari. Am avut si noi doi reprezentanti Naomi Ciorap (17) and Petrisor Prundaru (18), ambii de la Centrul Lamont din Cluj.

Petrisor s-a clasat pe locul 5 la proba de 200 m individual mix si pe locul 6 la 100 m bras. Naomi s-a clasat pe locul 6 la proba de 100 m fluture, cu cel mai bun timp personal 1:19.37. La cursa de 100 m spate care a avut loc sambata, Naomi a castigat locul 6, inregistrand un alt record personal cu 2 secunde. Naomi Ciorap a reprezentat Romania in cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londa, din 2012.

Iar de la partenerul nostru Olympus aveţi clipul de mai jos. Unul emoţionat. Sau motivaţional. Spuneţi-i cum vreţi…

2 comentarii la “Vă mulţumesc pentru că susţineţi normalitatea, vă mulţumesc :)

  1. spanac Răspunde

    se chinuie cum pot bietii de ei. ca federatia nu le da nimic. ma, macar niste proteze de concurs. aiurea… bagam bani in fotbal, la mafioti si drogati, in loc sa facem ceva ce ar merita. uite sportul romanesc. asta e. un om imobilizat in scaunul cu rotile.

  2. Andreea Răspunde

    Chiar sunt adevarati invingatori :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: