Vă mulţumesc pentru că susţineţi normalitatea, vă mulţumesc :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu ceva vreme în urmă, vă invitam să susţineţi normalitatea. Spre mare mea bucurie, am strâns o mână de oameni inimoşi care vor să se implice. Încă mai aşteptăm pe cei care doresc să ni se alăture. Am creat şi un grup închis pe facebook (cei care v-aţi exprimat intenţia aţi primit deja invitaţie sau mail), unde vom discuta pe tema paralimpismului şi unde ne vom coordona activitatea.

Am şi o veste proaspătă. Una bună. Vedeţi mai jos :)

Intre 12-18 august, la Montreal, a avut loc Campionatul Mondial Paralimpic de Inot. au participat 489 de sportivi din 49 de tari. Am avut si noi doi reprezentanti Naomi Ciorap (17) and Petrisor Prundaru (18), ambii de la Centrul Lamont din Cluj.

Petrisor s-a clasat pe locul 5 la proba de 200 m individual mix si pe locul 6 la 100 m bras. Naomi s-a clasat pe locul 6 la proba de 100 m fluture, cu cel mai bun timp personal 1:19.37. La cursa de 100 m spate care a avut loc sambata, Naomi a castigat locul 6, inregistrand un alt record personal cu 2 secunde. Naomi Ciorap a reprezentat Romania in cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londa, din 2012.

Iar de la partenerul nostru Olympus aveţi clipul de mai jos. Unul emoţionat. Sau motivaţional. Spuneţi-i cum vreţi…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Vă mulţumesc pentru că susţineţi normalitatea, vă mulţumesc :)”

  1. se chinuie cum pot bietii de ei. ca federatia nu le da nimic. ma, macar niste proteze de concurs. aiurea… bagam bani in fotbal, la mafioti si drogati, in loc sa facem ceva ce ar merita. uite sportul romanesc. asta e. un om imobilizat in scaunul cu rotile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)