Licitaţie pentru o mână de copii simpatici și cuminți de la Casa Veronica

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later: Emil Danciu a câştigat licitaţia cu oferta lui de 200 de euro. Respect şi mii de mulţumiri!

———————-

Aşa mi-a spus Cristina atunci când mi-a dat mailul, că este o rugăminte „pentru o mână de copii simpatici și cuminți” de la Casa Veronica. Am citit, m-am uitat pe documentele pe care mi le-a trimis (le aveţi mai jos, vă rog să le consultaţi înainte de a lua o decizie să licitaţi, vă rog eu mult), m-am gândit şi am luat o decizie. După cum puteţi vedea mai jos.

De astăzi până pe 10 septembrie o să pun la licitaţie, acilea pe chinezu.eu, tot felul de lucruri (nu mă întrebaţi ce, o să le vedeţi când o să le anunţ, mă mai gândesc la acest aspect). Voi face patru astfel de licitaţii în această perioadă.

Începe cu ce am acum la îndemână, cu banner timp de 30 de zile pe chinezu.eu şi 2 advertoriale. Preţul de pornire este 150 de euro. Aştept ofertele voastre, public, în comentarii mai jos, până pe 16 august, ora 23.59.

Pentru viitoarele licitaţii o să mă gândesc la nişte lucruri care să aibă o anumită încărcătură. Sentimentală. Sau valorică. Nu ştiu, mă gândesc, am luat decizia rapid, aşa cum fac eu de regulă, simţind că este bine ce fac. Planul legat de ce urmează îl gândesc de acum înainte :)

Aş face o precizare. Deşi, ştiu, pentru foarte mulţi dintre voi, ea nu este necesară. Dar simt că este bine să o spun: nu vorbim aici de valoarea în sine a lucrurilor pe care le pun eu la licitaţie, ci de fantasticul sentiment pe care o să îl aveţiştiind că i-aţi ajutat pe copiii din fotografia de mai jos. Iar asta, dragilor, nu poate fi măsurat decât cu zâmbete, fluturi în stomac şi, de ce nu, câteva lacrimi de bucurie :)

Photo-0011 (Medium)

 

Manopera centrala peleti

Pusculita Veronica – campanie online

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Licitaţie pentru o mână de copii simpatici și cuminți de la Casa Veronica”

  1. Ooooo, serios as da, dar acum sunt tare stramtorat cu banii. Cam asa suna expresia cel mai des folosita. In majoritatea cazurilor este adevarat, deoarece, noi, majoritatea privim doar in sus, in jos, spere rau, mai rar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)