Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Licitaţie pentru o mână de copii simpatici și cuminți de la Casa Veronica

Later: Emil Danciu a câştigat licitaţia cu oferta lui de 200 de euro. Respect şi mii de mulţumiri!

———————-

Aşa mi-a spus Cristina atunci când mi-a dat mailul, că este o rugăminte “pentru o mână de copii simpatici și cuminți” de la Casa Veronica. Am citit, m-am uitat pe documentele pe care mi le-a trimis (le aveţi mai jos, vă rog să le consultaţi înainte de a lua o decizie să licitaţi, vă rog eu mult), m-am gândit şi am luat o decizie. După cum puteţi vedea mai jos.

De astăzi până pe 10 septembrie o să pun la licitaţie, acilea pe chinezu.eu, tot felul de lucruri (nu mă întrebaţi ce, o să le vedeţi când o să le anunţ, mă mai gândesc la acest aspect). Voi face patru astfel de licitaţii în această perioadă.

Începe cu ce am acum la îndemână, cu banner timp de 30 de zile pe chinezu.eu şi 2 advertoriale. Preţul de pornire este 150 de euro. Aştept ofertele voastre, public, în comentarii mai jos, până pe 16 august, ora 23.59.

Pentru viitoarele licitaţii o să mă gândesc la nişte lucruri care să aibă o anumită încărcătură. Sentimentală. Sau valorică. Nu ştiu, mă gândesc, am luat decizia rapid, aşa cum fac eu de regulă, simţind că este bine ce fac. Planul legat de ce urmează îl gândesc de acum înainte :)

Aş face o precizare. Deşi, ştiu, pentru foarte mulţi dintre voi, ea nu este necesară. Dar simt că este bine să o spun: nu vorbim aici de valoarea în sine a lucrurilor pe care le pun eu la licitaţie, ci de fantasticul sentiment pe care o să îl aveţiştiind că i-aţi ajutat pe copiii din fotografia de mai jos. Iar asta, dragilor, nu poate fi măsurat decât cu zâmbete, fluturi în stomac şi, de ce nu, câteva lacrimi de bucurie :)

Photo-0011 (Medium)

 

Manopera centrala peleti

Pusculita Veronica – campanie online

9 comentarii la “Licitaţie pentru o mână de copii simpatici și cuminți de la Casa Veronica

 1. Sabina Reply

  Hait, ce dragut suna asta si ce frumusei sunt :) Imi amintesc de dragutii mei de la Mogosoaia pentru care am strans 60 milioane in doua saptamani

  • Cristian China Birta Reply

   Pai ia hai sa facem echipa daca tot ai deja know how si sa facem sa fie bine :)

 2. Delazero Reply

  Delazero se inscrie! :) 150 de euro pentru copilasi si pentru doi, advertoriale si banner .

 3. Miere Sabadus Reply

  Ooooo, serios as da, dar acum sunt tare stramtorat cu banii. Cam asa suna expresia cel mai des folosita. In majoritatea cazurilor este adevarat, deoarece, noi, majoritatea privim doar in sus, in jos, spere rau, mai rar.

 4. Emil danciu Reply

  Nu-mi dau seama exact cum se liciteaza (nu am mai facut-o pana acum), dar strig (ca-n filme) 200 euro!

  • Cristian China Birta Reply

   Respect! Imi erati simpatici si inainte (stii tu de ce :D), dar acum imi sunteti si mai simpatici!

   • Emil Danciu Reply

    Sa inteleg ca am castigat licitatia?

    • Cristian China Birta Reply

     Dap, stimabile, anunt imediat in later edit si o sa te lovesc cu un mail mai imediat :)

     Respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.