A nu şti când să te opreşti este mai rău decât a nu şti să nu te opreşti…

Later later edit: Aiaiaiaiaia, ia uitaţi-vă mai jos la cum sună Iris cu Rafael. Dacă facem abstracţie de ce a însemnat Iris, de istoria fabuloasă a trupei în rockul românesc, sună ok, nu am ce zice. Dar când pun lucrurile în pespectivă şi îl văd pe Rafael cum se străduie să intre în registrul lui Cristi, parcă mă încearcă şi mai vivace senzaţia aia de strigoism…

Via BogDan.

———————–

Later edit: No comment…

bogdan

——————————

Aflu de la BogDan că Toni Şeicărescu a fost dat afară (pardon my French, dar aşa se zice româneşte) de la Iris. Şi că în locul lui vine Rafael. Blondul de mai jos.

Nu am nimic cu Rafael (adică nici nu auzism de el până acum…), dar ce frumos ar fi dacă anumite branduri muzicale ar sta moarte după ce au murit… Adică strigoisme de astea nu numai că o să ucidă, vocaliză cu vocaliză, ce a mai rămas din brandul Iris, dar ne şi lasă un gust amar, zău…

A nu şti când să te opreşti este mai rău, de multe ori, decât a nu şti să nu te opreşti…

Şi, aşa, pentru cei care Iris s-a oprit în urmă cu ceva ani, o mică mostră de irisăreală adevărată.

5 comentarii la “A nu şti când să te opreşti este mai rău decât a nu şti să nu te opreşti…

 1. BogDan Răspunde

  Ca să încheiem glorios acest subiect, un Iris cu Toni. Nu cea mai bună piesă, nu cel mai bun Toni, dar pe refren omul arată că era un solist vocal care să se descurce de minune la Iris. Orice altă discuţie este inutilă, mi-e clar că egourile au luat-o razna rău de tot în trupa aia :))

  http://youtu.be/HpuALvLEbWw

 2. Glass and Iron Răspunde

  Este adevarat. Dar cred ca este si o problema la noi : nu il (ii) lasam sa moara linistiti, pastrandu-le spiritul viu in inima noastra.
  Asa cum s-a intamplat la mine cu „Phoenix” si noul „spiritul romanesc” promovat de Ovidiu Lipan … omu’ are chef sa faca muzica si face; ca este „mangaiat pe cap” spunandu-se „spirit romanesc” muzicii cu taraful / fanfara „shukar 10 prajini” este ceva ce nu imi poate scoate din inima „Cocosii negri” si „Negru Voda”. Asa cum lalaiala „goranbregoviciana” de acum nu poate sa ma faca sa uit rock-ul de „atunci”. L-am lasat sa moara aici pe pamant pentru a fi in inima mea pururea tânăr … asa, ca mine :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Nu sunt de acord. Adica e normal sa nu ii lasam sa moara in amintirea noastra. Dar pentru mine, cel putin, Iris este mort de ani buni. Si toate incercarile, inclusiv in ultima perioada cu Cristi, mi s-au parut strigoisme, adica gen sa mai taram mortul un pic pe strada.

 3. Alisa Răspunde

  Canta frumos baiatul, dar nu e Iris. Iris e vocea lui Cristi Minculescu, orice altceva pentru mine nu mai inseamna Iris, e doar o copie.

  • BogDan Răspunde

   @alisa – Cristi avea „voce”? Măi omule, cam ce cultură muzicală ai? :)) Altfel, regret enorm că pentru tine Iris înseamnă ceva. Asta este industria muzicală pe care o merităm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: