Ce concert aţi vrea voi să vedeţi cel şi cel şi cel mai tare?

De regulă, zic, mă declar împotriva teasingului. O spun asta şi clienţilor (care vin entuziasmaţi cu o propunere de teasing interesantă pentru ca apoi revealul să fie la ceva… prezoane) şi agenţiilor (care ştiu mai bine, desigur, dar sunt presate de clienţii despre care tocmai ce v-am spus). Adică, sigur, ca idee îmi place foarte tare, dar foarte tare trebuie să fie o idee de teasing care să şi iasă şi care să nu dezamăgească total când se face revealul. Aşa că, de regulă, încerc să spun „pas”, atâta ca blogger, cât şi pe partea de consultanţă şi să încerc să trag direcţia către o campanie clasică, dacă vreţi.

Dar există teasinguri reuşite. Unele reuşite rău. Din categoria asta sunt cele care mă enervează foarte tare. Pentru că, deşi sunt, cum ar veni, parte a campaniei, nu am nici cea mai mică idee despre ce este vorba. Iar cele mai „parşive” dintre toate teasingurile ever sunt cele precum cel de mai jos. Care îţi dau genul proxim, ca să zic aşa, la modul clar, dar în rest pace şi prietenie.

Prima dată am văzut la simpaticii de la tvdece.ro. Şi mi-am spus că „bine, măh, ziceţi voi că nu ştiţi despre ce este vorba, lasă că vă sun eu şi îmi spuneţi voi„. Căci, atunci când vine vorba despre muzică, v-am spus, sunt de un nesaţ de-a dreptul religios! Numai că nu am mai apucat să îi sun, căci m-au sunat cei de la Interartist să mă întrebe dacă nu vreau să pun şi eu umărul la teasingul ăsta. Zic „ba da, căci mă enervează! Dar vreau să ştiu şi eu despre ce artist sau despre ce trupă este vorba, că jur pe roşu că nu mai spun nimănui„.

Spre stupefacţia mea genuină, nu au vrut să îmi spună nimic. Dar nimic. Nici măcar despre ce gen de muzică vorbim, sau dacă e un tovarăş care o să cânte, o tovarăşă sau o grămadă organizată de tovarăşi şi tovarăşe. Aşa că enervarea rămâne. Şi curiozitatea roade…

Menţionez doar – aşa mi-au spus organizatorii – că artista, artistul sau cine o să ne lovească trompele eustachiene pe 21 noiembrie vine/vin pentru prima oară în România, deci e şi mai nasol, apropo de „parşivenia” despre care vă spuneam mai sus, adicătelea ne face să ne gândim numai la cele visate, nu alta :))

Acestea fiind spuse, ia hai să vă enervez şi pe voi. Adică ce, păi nu aşa e fensg shuiul social media, adică ori ne dixtrăm împreună, ori ne enervăm împreună :D Drept pentru care vă invit să îmi spuneţi, colea jos în comentarii, ori cine credeţi voi că o să presteze pe 21 noiembrie la Bucureşti, ori – dacă nu vă încumetaţi – băgaţi-o pe aia cu wishful thinking, adicătelea să îmi spuneţi cine aţi vrea voi să vină pe scenă, în faţa ochilor voştri proprii şi personali, într-un concert la care, fireşte, să fiţi şi voi prezenţi şi să transpiraţi din toate tegumentele a plăcere :D

Eu, par egzamplă, parcă aş mai trăi o viaţă să îl văd pe Bruce Springsteen în concert la noi. Nu pentru că sunt mare fan al muzicii lui, adică o ascult cu mare, mare plăcere, dar gagiul îmi pare un monstru senzaţional, care a reuşit să facă dintr-un stil de a cânta monoton şi pe alocuri cu potenţial masiv de enervare o adevărată artă. Iar live am auzit că este de foioioioioi.

Până când vă gândiţi voi ce să răspundeţi, intraţi pe pagina de facebook a celor de la Interartist, singurul loc în care puteţi câştiga invitaţii la acest concert, despre care, fireşte, nu ştiţi nimic, aşa că o să fie un pariu în orb, cum ar veni, dar tocmai de aceea atât de fain :D

Aşa, să vă dau şi afişul concertului. Mă rog, afişul… Enervarea asta de puzzle, am vrut să zic :))

Afis teaser puzzle

PS Ce îmi iese mie din afacerea asta cu implicarea în această campanie de prmovarea a unui concert despre care nu ştiu nimic? :)) Un bilet la respectivul concert. Cu menţiunea că, dacă nu îi place feng shuiului meu stilul, artista, artistul, artiştii sau alea, alea, o să îl ofer unui cititor al acestui preafrumos blog,desigur.

28 comentarii la “Ce concert aţi vrea voi să vedeţi cel şi cel şi cel mai tare?

 1. Razvan Răspunde

  Bre, eu visez la un concert Satyricon + Gorgoroth + Immortal si ceva Amon Amarth pentru gust. :D Ce zici? Se face?

  • BogDan Răspunde

   Amon Amarth sunt pe cale să revină la Bucureşti. Puţină răbdare, să vedem când şi unde :))

  • Cristian China Birta Răspunde

   Dreaqu de metalist simpatic care esti =))

 2. Papa Răspunde

  Aș vrea să văd U2 sau Robbie Wiliams :D

 3. BogDan Răspunde

  Eu am trei variante :) Bruce Springsteen, fără doar şi poate. Yngwie Malmsteen, pentru că trebuie văzut şi pentru că România mai are să-l vadă doar pe el ca să dispună de un 3G, este drept, dispersat. Şi Joe Bonamassa cu Beth Hart, chestie care ar produce o seară cum nu am mai trăit de la Eric Sardinas încoace.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Hmmm, nu zici tu rau cu Yngwie… Asa, doar de curiozitate, caci nu a fost niciodata in top chitaristi la mine :D Cat despre Beth Hart cu Bonamassa am a spune doar atat: aiaiaiaiaiaiaiai!

   • BogDan Răspunde

    Omu’ trebuie văzut mai ales pentru că este dement :))

 4. Marius Matache Răspunde

  Bruce Springsteen is yesterday news pt mine – l-am vazut anul trecut la Viena :P

  • Cristian China Birta Răspunde

   #haisailuramfoartetarepeMakeastazi :D

  • BogDan Răspunde

   Make, o să te heităresc toată viaţa mea pentru asta :)) Drept urmare, când mai jucăm fotbal nu vezi nici o pasă de la mine :))

  • axelandra Răspunde

   nu credeam ca Make sa ma enerveze vreodata…

 5. georgiana ene Răspunde

  Rolling Stones. Daca mai canta. Am auzit ca vor sa se retraga.

  • BogDan Răspunde

   Rolling Stones se pare că tocmai au anunţat că scot un nou album, Ghici ce va urma după asta? Desigur, un turneu :))

   • georgiana ene Răspunde

    am auzit. tocmai d’aia as vrea sa-i vad. cred ca o sa fie ultimul lor turneu :)

 6. Hapi Răspunde

  Depeche Mode inca odata
  Lady Gaga si Madonna pt show
  Coldplay

 7. axelandra Răspunde

  bai, bai, bai! daca-i robbie williams sa-mi spuneti, ca-s pe cale sa-mi iau bilete pe meleaguri straine!

  • Cristian China Birta Răspunde

   Colega, daca stiam crezi ca nu ziceam ca stiu, dar nu va spun? Dar nu stiu, habar nu am nimic! Si ma enerveaza la culme asta :))

 8. Razvan Ianculescu Răspunde

  Julian sau Damian Marley as vrea sa vad indiferent de pret.

 9. Iulia Răspunde

  Can I spoil the surprise?

 10. axelandra Răspunde

  talbot e singura chestie pe care am vazut-o pt 21 noiembrie, da’ ma cam lasa rece…

 11. spanac Răspunde

  cel mai tare vreau sa vad rammstein. blogal misca un concurs in directia asta?

 12. Bogdan Mirea Răspunde

  Sting, obligatoriu !

 13. Mobilat Răspunde

  Bruce Springsteen + Scorpions…

 14. Teo Neagu Răspunde

  Rammstein nu are cum să fie (pentru că o să fie în 28 iulie), Robbie Williams nu aș crede că ar fi in noiembrie. Aș vrea neaparat să-l văd cândva pe colosalul Yngwie Malmsteen, The Rolling Stones, Motorhead, Dream Theater (deși au fost in 2002) și AC/DC pe undeva prin lumea asta, dacă apuc.:)

 15. Andrei Răspunde

  Mno, dupa ce am primit „cado” biletul la Roger Waters din August, veni vestea mortala pentru mine..:28 Iulie, Iron Maiden , Bucuresti! Tare imi doresc sa ajung la concertul asta, sa cant pana nu mai pot!! :D

  • Teo Neagu Răspunde

   În 24 e Iron Maiden și în 28 e Rammstein. Nici nu știi cât mă oftic că nu am cum să petrec atâta timp în București cât să prind și Iron Maiden..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: