Ce concert aţi vrea voi să vedeţi cel şi cel şi cel mai tare?

De regulă, zic, mă declar împotriva teasingului. O spun asta şi clienţilor (care vin entuziasmaţi cu o propunere de teasing interesantă pentru ca apoi revealul să fie la ceva… prezoane) şi agenţiilor (care ştiu mai bine, desigur, dar sunt presate de clienţii despre care tocmai ce v-am spus). Adică, sigur, ca idee îmi place foarte tare, dar foarte tare trebuie să fie o idee de teasing care să şi iasă şi care să nu dezamăgească total când se face revealul. Aşa că, de regulă, încerc să spun „pas”, atâta ca blogger, cât şi pe partea de consultanţă şi să încerc să trag direcţia către o campanie clasică, dacă vreţi.

Dar există teasinguri reuşite. Unele reuşite rău. Din categoria asta sunt cele care mă enervează foarte tare. Pentru că, deşi sunt, cum ar veni, parte a campaniei, nu am nici cea mai mică idee despre ce este vorba. Iar cele mai „parşive” dintre toate teasingurile ever sunt cele precum cel de mai jos. Care îţi dau genul proxim, ca să zic aşa, la modul clar, dar în rest pace şi prietenie.

Prima dată am văzut la simpaticii de la tvdece.ro. Şi mi-am spus că „bine, măh, ziceţi voi că nu ştiţi despre ce este vorba, lasă că vă sun eu şi îmi spuneţi voi„. Căci, atunci când vine vorba despre muzică, v-am spus, sunt de un nesaţ de-a dreptul religios! Numai că nu am mai apucat să îi sun, căci m-au sunat cei de la Interartist să mă întrebe dacă nu vreau să pun şi eu umărul la teasingul ăsta. Zic „ba da, căci mă enervează! Dar vreau să ştiu şi eu despre ce artist sau despre ce trupă este vorba, că jur pe roşu că nu mai spun nimănui„.

Spre stupefacţia mea genuină, nu au vrut să îmi spună nimic. Dar nimic. Nici măcar despre ce gen de muzică vorbim, sau dacă e un tovarăş care o să cânte, o tovarăşă sau o grămadă organizată de tovarăşi şi tovarăşe. Aşa că enervarea rămâne. Şi curiozitatea roade…

Menţionez doar – aşa mi-au spus organizatorii – că artista, artistul sau cine o să ne lovească trompele eustachiene pe 21 noiembrie vine/vin pentru prima oară în România, deci e şi mai nasol, apropo de „parşivenia” despre care vă spuneam mai sus, adicătelea ne face să ne gândim numai la cele visate, nu alta :))

Acestea fiind spuse, ia hai să vă enervez şi pe voi. Adică ce, păi nu aşa e fensg shuiul social media, adică ori ne dixtrăm împreună, ori ne enervăm împreună :D Drept pentru care vă invit să îmi spuneţi, colea jos în comentarii, ori cine credeţi voi că o să presteze pe 21 noiembrie la Bucureşti, ori – dacă nu vă încumetaţi – băgaţi-o pe aia cu wishful thinking, adicătelea să îmi spuneţi cine aţi vrea voi să vină pe scenă, în faţa ochilor voştri proprii şi personali, într-un concert la care, fireşte, să fiţi şi voi prezenţi şi să transpiraţi din toate tegumentele a plăcere :D

Eu, par egzamplă, parcă aş mai trăi o viaţă să îl văd pe Bruce Springsteen în concert la noi. Nu pentru că sunt mare fan al muzicii lui, adică o ascult cu mare, mare plăcere, dar gagiul îmi pare un monstru senzaţional, care a reuşit să facă dintr-un stil de a cânta monoton şi pe alocuri cu potenţial masiv de enervare o adevărată artă. Iar live am auzit că este de foioioioioi.

Până când vă gândiţi voi ce să răspundeţi, intraţi pe pagina de facebook a celor de la Interartist, singurul loc în care puteţi câştiga invitaţii la acest concert, despre care, fireşte, nu ştiţi nimic, aşa că o să fie un pariu în orb, cum ar veni, dar tocmai de aceea atât de fain :D

Aşa, să vă dau şi afişul concertului. Mă rog, afişul… Enervarea asta de puzzle, am vrut să zic :))

Afis teaser puzzle

PS Ce îmi iese mie din afacerea asta cu implicarea în această campanie de prmovarea a unui concert despre care nu ştiu nimic? :)) Un bilet la respectivul concert. Cu menţiunea că, dacă nu îi place feng shuiului meu stilul, artista, artistul, artiştii sau alea, alea, o să îl ofer unui cititor al acestui preafrumos blog,desigur.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

28 thoughts on “Ce concert aţi vrea voi să vedeţi cel şi cel şi cel mai tare?”

  1. Eu am trei variante :) Bruce Springsteen, fără doar şi poate. Yngwie Malmsteen, pentru că trebuie văzut şi pentru că România mai are să-l vadă doar pe el ca să dispună de un 3G, este drept, dispersat. Şi Joe Bonamassa cu Beth Hart, chestie care ar produce o seară cum nu am mai trăit de la Eric Sardinas încoace.

  2. Rammstein nu are cum să fie (pentru că o să fie în 28 iulie), Robbie Williams nu aș crede că ar fi in noiembrie. Aș vrea neaparat să-l văd cândva pe colosalul Yngwie Malmsteen, The Rolling Stones, Motorhead, Dream Theater (deși au fost in 2002) și AC/DC pe undeva prin lumea asta, dacă apuc.:)

  3. Mno, dupa ce am primit „cado” biletul la Roger Waters din August, veni vestea mortala pentru mine..:28 Iulie, Iron Maiden , Bucuresti! Tare imi doresc sa ajung la concertul asta, sa cant pana nu mai pot!! :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.