Bre, tovarăşe Cosmin Tudoran, ai dat şi matale în mintea copiilor…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Tovarăşu Cosmin Tudoran,

Vă scriu acest text cu o anumită gramajă (cum? nu există acest cuvânt? vedeţi cum mi-aţi strâmbat feng shuiul, tovarăşe, vedeţi?!) de tristeţe şi de mâhnire patriotică. Pentru că în aceşti ani de deznădejde muzicală care a cuprins România (cum? nu deznădejde? nu România?) matale ai fost ca un far călăuzitor, dar care nu mai are nici bec, nici insula pe care să stea şi nici lucrătorul cu farul care să îl făruiască. Adică, ce să o mai dau de gard, m-am bazat că o să duci mai departe neîntinate idealurile muzicale ale socialismului cântoferic.

Când ce să văd zilele trecute? Să îmi sară cravata tricoloră din alevolele coraconistice… Adicătelea te-ai înhăitat cu acest capitalist muzicalist pe nume Maga Gabriel şi aţi făcut un imn care loveşte dur în ontologicul clasei muncitoare şi o năuceşte la modul perverso-burghez. Şi sunt trist, tovarăşe Tudoran, sunt trist!

Cum adică să îndemni tu lumea să se gândească la „Copilul din mine„? Păi de subversiuni de astea avem noi nevoie acum? De oameni ai munci care să nu stea cu capul la strung, la rindea, la plug şi să îşi aducă aminte de când erau flăcăi la tata şi puişori la mama? Cine să mai muncească în ţara asta dacă îi îmblătiţi de cap fix pe ăia care nu de copilărie au nevoie, ci de maturitate integra şi condensă?!

De aia zic, tovarăşe Tudoran, că v-am scos de la suflet. Şi scos vă ţin până nu o să scoateţi un cântec de ăla fain, înălţător, despre oameni ai muncii din fabrici şi uzine, care să îi facă semeţească pieptul a mândrie că sunt fiice şi fii ai neamului.

Nu vă salut, tovarăşe! Şi dau melodia pe care aţi aruncat-o către popor numai ca să o fac de ruşine, aşa să ştiţi!

Semnat,
Chinezu proletarul muzical

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Bre, tovarăşe Cosmin Tudoran, ai dat şi matale în mintea copiilor…”

 1. :)) ioooi, chinezule ce m-am râs! apoi m-am plâns… că stă producţia la hectar! şi ce ne-am face noi fără de farul călăuzitor carele ne eşti să ne scoţi din letargia în care ne ne dizolvă (precum pe un decadent cub de zahăr ceaiu de muşăţel) cântecu antepostat?!
  care copil, frate?! fabrici, macarale râd în soare, agricultură record şi mândre canale, asta ne trebuie nouă!

  1. Tovarasa, va rog frumos sa lasati macaralele in pace sa planga dupa copilaria lor cand au construit tara, Romania, patria! Ia mustrati-l pe tovarasul Tudoran pentru deviationism muzical, sa simta ca poporul ii rasufla in boxa aaaaaa ceafa!

   1. aloo, domnu deviaţionist muzical carele sunteţi după cum bine zice chinezu, ia vă rugăm noi să nu mai veniţi cu texte de-astea copilăreşti la noi, că nu ţineee! suntem cu ochiu ager pă dumneavoastră şi cu urechile ciulite!
    să vă revizuiţi cat-itudinea, daa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)