De ce cred că merită să dai 100 euro ca să participi la GPeC

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Notă: Mai puteţi beneficia de oferta asta doar până pe 23 mai, adic ă 100 de euro. Vă spun din start să ştiţi. Altfel vorbim de 150 de euro.

Vă dau un singur motiv pentru care cred că merită să participaţi la Gala Premiilor e-Commerce 2013 (GPeC 2013): calculaţi cu câţi oameni de care vă puteţi folosi (pardon my French, sunt blogger, nu o dau pe după şură) în businessul vostru. Faceţi o listă scurtă, foarte scurtă. Şi apoi împărţiţi 100 de euro la câţi oameni aveţi în lista aia scurtă, foarte scurtă şi vedeţi cât vă iese investiţia pe cap de om. Sau cât v-ar costa (din toate punctele de vedere) să reuşiţi să vă întâlniţi să povestiţi ceva cu unul, doi sau câţi vreţi voi din cei prezenţi acolo. V-aţi prins?

Bine, sunt cazuri în care unii dintre voi veniţi degeaba la astfel de întâlniri. O zic doar ca o constatare, că doar veniţi pe banii voştri şi pe timpul vostru. Nu zic cu răutate, fireşte. Doar că mă întreb după cum urmează: dacă tot aţi venit până acolo, de ce să nu profitaţi la maximum de cei de acolo şi de ce se întâmplă acolo? Asta nu înţeleg eu. Adică sper din tot sufletul că nu aţi venit acolo să vă relaxaţi şi că aţi venit cu gânduri de business. Nu de alta, dar dacă vă place o astfel de relaxare în loc să mergeţi să beţi o bere cu prietenii ceva nu e în regulă…

Nu vorbesc aici de cei care consideră astfel de evenimente că sunt de rahat şi că nu cu ce să se aleagă după ele. Nu ştiu dacă aţi obervat dar 99% din cei din această categorie sunt din cei care oricum nu prea fac mare brânză nici în business, nici în viaţă. I wonder why, dacă înţelegeţi mai drift…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De ce cred că merită să dai 100 euro ca să participi la GPeC”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)