V-ar interesa să ştiţi ce cadouri primeşte un blogger?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mă tot gândesc, aşa cum am zis că mi-a venit ideea, dacă să fac un fel de inventar cu cadouri/atenţii/alea alea pe care le primesc, în superba mea calitate de blogger, de la diverse branduri, agenţii sau, uneori, persoane private. Ar fi interesant, cred, pentru că ar vedea mai multă lume un pic mai mult din meseria asta a noastră. Căci nu prea se vorbeşte despre aspectul ăsta. Nu că ar fi ceva mare secret, dă-i pace, doar că nu prea e aşa de important, adică e o parte mică din ceea ce facem. Contra-argument, pe care tot eu mi-l dau singur, ar fi că ar lua puţintel timp să mă ocup de aşa ceva. Nu mult, fireşte, dar de ce să îl cheltui pe aşa ceva în loc să fac ceva mai productiv?

Mă mai gândesc. Ziceţi şi voi ce părere aveţi. Până mă mai gândesc eu, desigur.

Între timp, aşa ca un fel de ilustrare aplicată, cum ar veni, a ceea ce am spus mai sus (bine, adevărul este că vreau doar să vă fac poftă :D), ia uitaţi ce splendidăciune de tort am primit la birou din partea Axa Asigurări. Ocazia: aniversarea a doi ani de activitate în România. Şi au vrut să împartă cu noi această sărbătoare. Mie mi se pare foarte frumos gestul, drept pentru care le mulţumesc şi le urez mulţi, mulţi clienţi! :D

photo (1)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “V-ar interesa să ştiţi ce cadouri primeşte un blogger?”

  1. Faci o pagină separată, lângă „contact”, şi le pui acolo :))
    Mneah, asta cred că ar fi prima iniţiativă de gen (dacă a mai făcut cineva asta, scuze), dar nu-i văd rostul. Sunt pişcoturile/pr[jiturile tale, lasă-le acolo, papă-le tu :)

  2. ar fi interesant de stiut. pentru ca dincolo de cuvintele frumoase de apreciere, micile atentii inseamna ca oamenii sunt happy si vor sa imparta starea asta cu tine. si acesta e un gest frumos :).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)