V-ar interesa să ştiţi ce cadouri primeşte un blogger?

Mă tot gândesc, aşa cum am zis că mi-a venit ideea, dacă să fac un fel de inventar cu cadouri/atenţii/alea alea pe care le primesc, în superba mea calitate de blogger, de la diverse branduri, agenţii sau, uneori, persoane private. Ar fi interesant, cred, pentru că ar vedea mai multă lume un pic mai mult din meseria asta a noastră. Căci nu prea se vorbeşte despre aspectul ăsta. Nu că ar fi ceva mare secret, dă-i pace, doar că nu prea e aşa de important, adică e o parte mică din ceea ce facem. Contra-argument, pe care tot eu mi-l dau singur, ar fi că ar lua puţintel timp să mă ocup de aşa ceva. Nu mult, fireşte, dar de ce să îl cheltui pe aşa ceva în loc să fac ceva mai productiv?

Mă mai gândesc. Ziceţi şi voi ce părere aveţi. Până mă mai gândesc eu, desigur.

Între timp, aşa ca un fel de ilustrare aplicată, cum ar veni, a ceea ce am spus mai sus (bine, adevărul este că vreau doar să vă fac poftă :D), ia uitaţi ce splendidăciune de tort am primit la birou din partea Axa Asigurări. Ocazia: aniversarea a doi ani de activitate în România. Şi au vrut să împartă cu noi această sărbătoare. Mie mi se pare foarte frumos gestul, drept pentru care le mulţumesc şi le urez mulţi, mulţi clienţi! :D

photo (1)

8 comentarii la “V-ar interesa să ştiţi ce cadouri primeşte un blogger?

 1. gabi Răspunde

  Frumos gest din partea lor. Ar fi interesant sa ne arati unele cadouri. Alea care sunt mai speciale, care te surprind in mod placut.

 2. BogDan Răspunde

  Faci o pagină separată, lângă „contact”, şi le pui acolo :))
  Mneah, asta cred că ar fi prima iniţiativă de gen (dacă a mai făcut cineva asta, scuze), dar nu-i văd rostul. Sunt pişcoturile/pr[jiturile tale, lasă-le acolo, papă-le tu :)

 3. Irina Radu Răspunde

  Un gest smart al celor de Axa. Iata cum micile detalii fac diferenta :)

 4. georgiana ene Răspunde

  ar fi interesant de stiut. pentru ca dincolo de cuvintele frumoase de apreciere, micile atentii inseamna ca oamenii sunt happy si vor sa imparta starea asta cu tine. si acesta e un gest frumos :).

 5. E. M. Katherine Răspunde

  Daa-i cu ciocolata imi faci pofta, daca nu… nu imi place :))

 6. javra Răspunde

  Frumos gestul, frumos tortul, frumoasele florile de pe el…

 7. D-Petre Răspunde

  Din poza asta n-am prea inteles nimic … ceva flori si o bucata de branza cu nasturi ? :)

 8. Sabina Răspunde

  Frumos gestul lor si sper ca au avut si o scrisorica sau bilete personalizat cu numele tau :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: