Vreţi să vă îmbolnăviţi un pic blogul?

Ia staţi un pic. Aşa. Să vedeţi ce se întâmplă…

Cam aşa arată blogul vostru bolnav. De fapt, doar postarea în care veţi scrie, dacă doriţi, depre boala lupus. Şi cu link către infolupus.ro.

Sunt 9000 de români care suferă de această boală. Gândeşte-te la ei, la familiile lor înainte de a te hotărâ dacă vrei sau nu să îţi îmbolnăveşti un pic blogul.

Dacă te hotărăşti, te rog să dai un mail pe contact at blogalinitiative.ro. Vei primi un cod pe care să îl pui doar în postarea în care vei scrie despre această boală.

Îţi mulţumesc de pe acum pentru implicare.

12 comentarii la “Vreţi să vă îmbolnăviţi un pic blogul?

 1. zoltybogata Răspunde

  Eu aș vrea să-mi vindec blogul de un malvare, care mă tot supără de vreo 6 luni, poate și mai mult și nu mă ajută nimeni, toți îmi zic că am fost hecuit, dar nu se bagă nimeni la reparat. Multă sănătate

  • Ionut Răspunde

   Cel mai sigur si la indemana ar fi sa apelezi la firma de hosting, ma indoiesc ca nu te vor ajuta. Numai bine.

 2. Serban Răspunde

  Cititorilor le-ar trebui niște mânuși și o mască pentru a nu lua microbul limbii române 2.0 predate aici. O simplă căutare Google după „când scriem cu î din a” ar fi primul pas către vindecare.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Ai inteles, din nou, esenta a ceea ce se discuta aici. Cum imi pare ca faci, de altfel, in viata in general. De unde, recte, faptul ca iti merge absolut splendid!

   • Serban Răspunde

    Foaie verde lobodă, curge apa-n beci.

 3. Che Răspunde

  Superba initiativa. Sustin!

 4. Daniel Răspunde

  Eu am scris articolul dar nu am înbolnăvit blogul fiindcă am tot așteptat codul :)

 5. georgiana ene Răspunde

  am scris eu si am incercat sa pun codurile. pe wordpress nu merg. trebuie sa ai domeniu luat.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Da, din pacate pe .wordpress.com sunt mereu probleme de astea :( Multumesc mult pentru postare, conteaza!

 6. dana lalici Răspunde

  Hai sa iti spun ce m-a convins sa scriu despre lupus. Nu Blogal, nu articolul tau, ci comentariul lui Serban si raspunsul pe care i l-ai dat. Sunt o fost profesoara de romana ramasa cu defect profesional si astfel un pic obsedata de folosirea corecta a limbii romane, dar cred ca uneori, o secunda de neatentie nu conteaza in fata unui scop nobil, unei cauze pentru care daca te lupti, poti sa fci o diferenta cat de mica. Si pentru ca imi place sa ma implic in lucruri de genul acesta, am trimis mail adineaori pentru cod. Iti multumesc pentru o lectie pe care am primit-o citind aici la tine. Si jos palaria pentru atitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: