Trupa byron concertează wireless pe 23 martie la Teatrul de Artă Bucureşti

Dupa spectacolul exploziv de lansare a noului album „30 Seconds of Fame” (cu varianta in limba romana „30 de secunde de faima”) si inainte de turneul national de promovare, cei de la byron isi vor reincarca bateriile cu un nou concert wireless – acustic si complet neamplificat. Acesta va avea loc sambata23 martie, incepand cu ora 20.00, la Teatrul de Arta din Bucuresti.

Trupa va repeta astfel experienta inedita a unui concert wireless, in care publicul este adus cat mai aproape de esenta muzicii. Conceptul unui astfel de concert este gandit pentru spatii intime, precum cel de la Teatrul de Arta, in care muzicienii anuleaza bariera reprezentata de instalatia de sunet pentru a dezvalui muzica byron intr-o forma esentializata.

Dupa mai multe dati in care byron au cantat „scosi din priza” fortati de imprejurari (la metrou, la Bistrita si la Brasov cand s-a luat curentul ca era tarziu, sau in Vama cand generatorul n-a mai facut fata), baietii au pus la cale conceptul de concert wireless – o reprezentatie complet neamplificata in formula unplugged, mai mult ca sigur un deliciu pentru cei ce vor fi prezenti.

Haideti asadar sambata23 martie, la Teatrul de Arta din Bucuresti (str. Sfantul Stefan nr. 21) pentru a-i revedea pe byron intr-o atmosfera intima si prietenoasa! Concertul va incepe de la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 40 lei.

wireless3 (1)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)