La ce ne foloseşte un ebook despre Instagram?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă întreb doar pentru că 1. când vine vorba de făcut fotografii în afară de merge pe sistemul „on” şi apoi apasă pe butonul declanşator eu nu ştiu altceva :D şi 2. intru pe Instagram mai rar decât beau vin :)) Aşa că vă întreb în ideea că puteţi voi să îmi daţi, adică nu mie, ci celor care îmi fac onoarea să mă citească, argumente pentru care ar merita să descarce acest ebook.

Cât despre efortul lui Robert Katai să realizeze acest ebook, spun doar atat: dau un Old Golden Hen cu prima ocazie, când o să îi şi strâng mâna şi o să îl felicit pentru că face lucruri, nu doar îşi dă cu părerea despre ce fac alţii :)

cover-620x350

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “La ce ne foloseşte un ebook despre Instagram?”

  1. se pare, ca se vrea un produs de nisa. nu sunt un Instagramoholic, m-am dat pe el de vreo… 5 ori. sunt cu fotografiile dar n-a prins la mine… nu stiu la altii. dar din ce tot vad, se satura omu’ repede ca vin noi si noi aplicatii…

  2. Eu am fost prezent la Instagramology, la lansare cum ar veni si n-am fost prea incantat. Cat despre Robert Katai, omu-i chiar simpatic si pare sa aiba intentii bune si ceva cunostinte-n domeniu motiv pentru care zic ca merita Old Golden Hen-ul ala. ;)
    Si poate apuci sa-i strangi mana mai repede decat ai credea. ;)

  3. PEntru mine Instagram este o chestiune misto, dar pe care nu o folosesc. Am vazut insa niste poze senzationale acolo.
    Un eBook despre Instagram mi se pare prea mult. Eu nu l-as descarca. Pot sa savurez pozele si natural, nu vreau sa le analizez din punct de vedere tehnic :)

  4. Pingback: De ce un ebook despre Instagram? | Instagramology

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)