La ce ne foloseşte un ebook despre Instagram?

Vă întreb doar pentru că 1. când vine vorba de făcut fotografii în afară de merge pe sistemul “on” şi apoi apasă pe butonul declanşator eu nu ştiu altceva :D şi 2. intru pe Instagram mai rar decât beau vin :)) Aşa că vă întreb în ideea că puteţi voi să îmi daţi, adică nu mie, ci celor care îmi fac onoarea să mă citească, argumente pentru care ar merita să descarce acest ebook.

Cât despre efortul lui Robert Katai să realizeze acest ebook, spun doar atat: dau un Old Golden Hen cu prima ocazie, când o să îi şi strâng mâna şi o să îl felicit pentru că face lucruri, nu doar îşi dă cu părerea despre ce fac alţii :)

cover-620x350

7 comentarii la “La ce ne foloseşte un ebook despre Instagram?

 1. mandache Reply

  se pare, ca se vrea un produs de nisa. nu sunt un Instagramoholic, m-am dat pe el de vreo… 5 ori. sunt cu fotografiile dar n-a prins la mine… nu stiu la altii. dar din ce tot vad, se satura omu’ repede ca vin noi si noi aplicatii…

 2. Gabi Reply

  Eu am fost prezent la Instagramology, la lansare cum ar veni si n-am fost prea incantat. Cat despre Robert Katai, omu-i chiar simpatic si pare sa aiba intentii bune si ceva cunostinte-n domeniu motiv pentru care zic ca merita Old Golden Hen-ul ala. ;)
  Si poate apuci sa-i strangi mana mai repede decat ai credea. ;)

 3. IanculescuHimself Reply

  PEntru mine Instagram este o chestiune misto, dar pe care nu o folosesc. Am vazut insa niste poze senzationale acolo.
  Un eBook despre Instagram mi se pare prea mult. Eu nu l-as descarca. Pot sa savurez pozele si natural, nu vreau sa le analizez din punct de vedere tehnic :)

 4. Ionut Reply

  N-am idee cum ar fi un astfel de ebook insa deja incep sa descopar usabilitatea instagramului si imi place.

 5. adizzy Reply

  click si downloaded – de ce? pentru ca imi place instagram, am fost de-a dreptul fericita cand a “venit” si pe android :) e asa fain sa te conectezi cu oameni prin poze

 6. Natural Reply

  Vorba voastra, inca nu m-am dat cu Instagram. Dar nu stiu cand va veni vremea, asa ca am pus la loc sigur link-ul spre ebook. Felicitari autorului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.