Paula Seling şi iepurii

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu sunt de loc din Maramureş. Şi indiferent pe unde o să mă poarte viaţa, eu tot moroşan o să rămân. Am 20 de ani de Bucureşti, dar când aud de Maramureş şi de Baia Mare întorc instant capul şi sunt atent să văd ce şi cum :)) Aşa că atunci când am primit un mail în care am văzut numele Paulei Seling – moroşancă de-a mea – am intrat să văd despre ce este vorba. Drept pentru care scriu aceste rânduri. Le-aş fi scris dacă nu era vorba despre moroşanca mea? You will never know… :D

Până pe 22 martie 2013, când spectatorii se vor delecta cu lumea pitorească din filmul „Domestic”, o serie de vedete din România povestesc întâmplări „domestice” amuzante, inedite sau de-a dreptul dramatice ai căror protagoniști sunt iepuri, câini, pisici, găini și alte animale de casă pe care spectatorii le vor regăsi și în comedia scrisă și regizată de Adrian Sitaru.

Seria de povești domestice debutează cu o amintire simpatică a cântăreței Paula Seling, care a încercat să-și ușureze munca la țară, în copilărie, și să nu aducă „iarba la iepuri, ci iepurii la iarbă”, spre paguba bunicului ei.

În „Domestic”, un iepure își face debutul pe ecran, însă sfârșitul lui în film nu e tocmai fericit, pentru că dragostea și cruzimea se împletesc de minune, la adăpostul bunelor intenții părintești. O mostră, în trailerul filmului.

Echipa filmului așteaptă poveștile „domestice” ale spectatorilor pe adresa office at 4prooffilm.ro. Cele mai simpatice dintre ele vor fi răsplătite cu invitații la film și alte premii.

Al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru este o comedie despre „oameni care mănâncă animalele pe care le iubesc şi animalele care iubesc oamenii necondiţionat”. Protagoniști sunt câțiva vecini de bloc și câțiva simpatici locatari necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Din distribuție fac parte Adrian Titieni și fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și Dan Hurduc (9 ani).

Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri, precum și câteva dintre cele mai premiate scurtmetraje românești: „Valuri” (2007), „Lord” (2009), „Colivia” (2009), „Chefu’” (2012).

Campania de promovare a filmului este realizată de către Graffiti BBDO, zona digitală fiind asigurată de Kaleidoscope Proximity, ambele parte a BBDO Group România.

Filmul este o producţie 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, susținută de Centrul Național al Cinematografiei și realizată cu finanțare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR și HBO România.

Parteneri: Primăria Municipiului București, ArCub, RATB, Graffiti BBDO, Kaleidoscope Proximity, Peneș-Galli Gallo, La Provincia, Vier Pfoten, Ringstar.

Parteneri media: Kiss FM, Prima TV, Magic FM, Adevărul, Dilema Veche, Gazeta Sporturilor, 24 FUN, Top Gear, Good Food, Cocor Media Channel, Transfer.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, Hotnews.ro, Port.ro, CinemaRX.ro, Cinefan.ro, Oradestiri.ro, Urban.ro, Eva.ro, Studentie.ro, Cărturești, Filmreporter.ro, Liternet.ro, BeWhere, Ziarul de Iași, Iasifun.ro, Tion.ro, Agenda, Ziua de Cluj, Ziua de Constanța.

Noutăţi, fotografii și filmulețe inedite puteţi găsi pe pagina de Facebook a filmului.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Paula Seling şi iepurii”

  1. Pingback: Domestic este un film cu şi despre animalele oameni • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)