Carnage – recomand

Am văzut Carnage (2011) din întâmplare. Adică zappam într-o seară şi parcă pe Cinemax o văd pe Jodie Foster. Cum o consider o actriţă excelentă, am zis săvăd care este faza. Şi nu mi-a părut rău deloc. Este un film excelent, îl recomand. Este, practic, o piesă de teatru făcută film. Totul purtând „ştampila” lui Roman Polanski.

Subiectul este unul banal. Dar tocmai de aceea percutant. Pentru că este ceva ce se întâmplă sau se poate întâmpla oricui, oriunde. Două cupluri se întâlnesc pentru a lămuri o dispută între copiii lor. Atât e tot filmul. Discuţia între cei 4. Şi te ţine lipit de ecran, atâ de bine e făcut filmul.

Distribuţia este perfectă. Jodie Foster făcând cuplu cu John C. Reilly, iar Kate Winslet cu Christoph Waltz. Schimburile de replici dintre cele două cupluri, apoi între parteneri, apoi fiecare cu fiecare, totul arată un scenariu foarte bun, jucat excelent.

Recomand filmul, încă o dată zic.

carnage

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Carnage – recomand”

  1. Am vazut si eu filmul anul trecut la recomandarea unui prieten si cred ca ai folosit corect cuvantul percutant cand ai vorbit de film. Tot in stilul acesta este si The Sunset Limited cu Samuel L. Jackson si Tommy Lee Jones. Si ca sa ajungem chiar la radacina as putea sa scriu si numele filmului Dogville a lu Lars von Trier

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)