26.04.2017

Ia uite cine a mai intrat în blogroll la mine: Loredana Pricopie

Am aşteptat cu plasarea Loredanei în blogrollul meu până îşi schimbă domeniul. Bine, tehnic vorbind, pricopie.com este altceva decât naivbeauty.ro, cum era înainte. Doar tehnic, zic, pentru că ea tot zuzu râmâne, ca să nu zic naivă. Şi tot simpatică rămâne, ca să nu zic beauty :))

Ciudată treaba şi viaţa asta câteodată… Dacă m-aţi fi întrebat în urmă cu aproximativ 1 an ce legătură aş putea avea eu cu această domnişoară, vă spuneam după maximum 0,0034 secunde de gândire exact aşa: „absolut niciuna„. Numai  că, vedeţi voi, în momentul în care noi ne căutam la firmă pe cineva pe partea de vânzări, Loredana a trimis scrisoarea de intenţie, eu nu am vrut să o selectez printre cei chemaţi la interviu (dap, am şi eu momentele mele de rateuri totale), dar partenerul Vlad Dulea a zis – cu sufletul lui mare, cum îl ştim – „nu e corect, hai să o chemăm şi pe ea” şi uite că am rămas cu ea pe cap :)) Bine, între timp, am decis că, la cât e de zurlie şi de plină de idei şi iniţiative, i se potriveşte mai bine să fie project manager la Blogal Initiative, aşa că uite de aia intră Loredana în blogroll la mine :)

Şi pentru că ştiu că aşteptaţi de la mine să spun ceva despre prestaţia filmogenică fulgerizantă a Loredanei :)), vă spun doar atât: în momentul în care o să reproşez cuiva (ca să nu flosesc mizerabilul termen „interzic”) cu care lucrez ceva legat de ce face ea sau el extra job, atunci să ştiţi că ceva s-a defectat în mine şi că nu mai sunt eu acela pe care îl ştiţi. Bun, e drept că mă bazez la modul fenomenal pe ideea că fiecare ştie ce este mai bine pentru ea sau el. Şi că atunci când se sare de o anumită limită reacţionez spontan, dar dur şi, de obicei, definitiv. Zic doar aşa, de principiu.

PS Dacă vă interesează cum îi aleg pe cei care ajung în bogroll la mine.

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Motivele pentru care bloggerii nu scriu pe blog despre anumite subiecte

Chintesenţa zilei: despre blogger ca brand ambassador

5 comentarii

 1. joi, 24 ianuarie 2013, 09:16

  Cute :)

  Răspunde
 2. joi, 24 ianuarie 2013, 09:40

  Ei, domnişoara „cheer up, fuckface!” :)) Yeap, merită din plin. Este dintre oamenii care chiar scriu :)

  Răspunde
 3. joi, 24 ianuarie 2013, 10:31

  Hihi, mersi mult:)

  Răspunde
 4. Albert Chivu
  vineri, 3 octombrie 2014, 13:14

  Nu zic ca Loredana nu merita, doamne fereste. Doar de asta am intrat si eu sa citesc articolul despre ea dintre toti cei pe care ii aveai in blogroll. Ceea ce vreau sa zic este ca referinta ta este una circulara: motivul pentru care a intrat Loredana -> vezi aici cum ii aleg pe oamenii din blogroll -> Blogroll -> motivul pentru care a intrat Loredana. Explicatia si motivul nu exista nicaieri. Deci poti spune ca ai reusit sa inseli cititorul facandu-l sa intre pe mai multe pagini fara sens. Care e diferenta intre asta si „click aici ca sa vezi, e incredibil!” ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *