Ia uite cine a mai intrat în blogroll la mine: Loredana Pricopie

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am aşteptat cu plasarea Loredanei în blogrollul meu până îşi schimbă domeniul. Bine, tehnic vorbind, pricopie.com este altceva decât naivbeauty.ro, cum era înainte. Doar tehnic, zic, pentru că ea tot zuzu râmâne, ca să nu zic naivă. Şi tot simpatică rămâne, ca să nu zic beauty :))

Ciudată treaba şi viaţa asta câteodată… Dacă m-aţi fi întrebat în urmă cu aproximativ 1 an ce legătură aş putea avea eu cu această domnişoară, vă spuneam după maximum 0,0034 secunde de gândire exact aşa: „absolut niciuna„. Numai  că, vedeţi voi, în momentul în care noi ne căutam la firmă pe cineva pe partea de vânzări, Loredana a trimis scrisoarea de intenţie, eu nu am vrut să o selectez printre cei chemaţi la interviu (dap, am şi eu momentele mele de rateuri totale), dar partenerul Vlad Dulea a zis – cu sufletul lui mare, cum îl ştim – „nu e corect, hai să o chemăm şi pe ea” şi uite că am rămas cu ea pe cap :)) Bine, între timp, am decis că, la cât e de zurlie şi de plină de idei şi iniţiative, i se potriveşte mai bine să fie project manager la Blogal Initiative, aşa că uite de aia intră Loredana în blogroll la mine :)

Şi pentru că ştiu că aşteptaţi de la mine să spun ceva despre prestaţia filmogenică fulgerizantă a Loredanei :)), vă spun doar atât: în momentul în care o să reproşez cuiva (ca să nu flosesc mizerabilul termen „interzic”) cu care lucrez ceva legat de ce face ea sau el extra job, atunci să ştiţi că ceva s-a defectat în mine şi că nu mai sunt eu acela pe care îl ştiţi. Bun, e drept că mă bazez la modul fenomenal pe ideea că fiecare ştie ce este mai bine pentru ea sau el. Şi că atunci când se sare de o anumită limită reacţionez spontan, dar dur şi, de obicei, definitiv. Zic doar aşa, de principiu.

PS Dacă vă interesează cum îi aleg pe cei care ajung în bogroll la mine.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ia uite cine a mai intrat în blogroll la mine: Loredana Pricopie”

  1. Nu zic ca Loredana nu merita, doamne fereste. Doar de asta am intrat si eu sa citesc articolul despre ea dintre toti cei pe care ii aveai in blogroll. Ceea ce vreau sa zic este ca referinta ta este una circulara: motivul pentru care a intrat Loredana -> vezi aici cum ii aleg pe oamenii din blogroll -> Blogroll -> motivul pentru care a intrat Loredana. Explicatia si motivul nu exista nicaieri. Deci poti spune ca ai reusit sa inseli cititorul facandu-l sa intre pe mai multe pagini fara sens. Care e diferenta intre asta si „click aici ca sa vezi, e incredibil!” ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)