Bloggeri, îmi daţi voie să vă dau un sfat? Fireşte că îmi daţi

Ieşiţi cât mai mult în offline. Cunoaşteţi cât mai mulţi bloggeri. Live and acoustic. Faţă în faţă. Căci, dacă îmi permiteţi, este cea mai faină modalitate de a vă face amici şi, de ce nu, în timp, prieteni adevăraţi :) Profitaţi de orice ocazie pentru a pleca de la laptopt şi de a ieşi să vă întâlniţi cu oamenii. Dacă timul pe care îl aveţi este limitat (pacostea vieţii noastre mai nou…), încercaţi să îmbinaţi ce faceţi ca blogger cu astfel de întâlniri. Profitaţi de campaniile în care sunteţi implicaţi şi încercaţi să le daţi o componentă offlineeană, dacă puteţi. Cum am făcut eu, spre exemplu, cu campania pentru Tazovsky Vodka. Hai să vă povestesc.

În cadrul campaniei aveam de oferit unui cititor un kit Tazovsky foarte fain. Puteam să aleg eu mecanismul pe baza căruia să îl dau. Aşa că atunci când am văzut ce comentarii splendide au pus oamenii la provocarea mea cu etapele de distilare a omului, am zis că ar fi o oportunitate excelentă  să îi invit să alegem împreună cine va primi kitul cu pricina. Drept pentru care le-am adresat invitaţiile de a veni la mine la birou, să povestim, bem o gură de vodkă şi apoi decidem împreună cum şi, mai ales, cine va fi câştigătorul.

Din cei 8 cititorii care au postat comentarii sau au scris pe blog postări, au reuşit să ajungă 6 la întâlnire. Pentru că Angelliffer avea altceva de făcut, adică era ziua lui, motiv pentru care îi spun şi pe această cale „La mulţi ani” :) Iar Ana-Florina a avut o zi mai lungă la birou, aşa că nu a mai reuşit să ajungă. Însă au fost prezenţi Irina, Oana, Elly (venită de la ceva distanţă, respect!), Laurenţiu, Spanac şi Mihaela Nicoleta, care nu are blog, dar care a promis, cu acceastă ocazie, că îşi face :D Ca observatori, ca să le zic aşa, au fost de faţă Vlad Dulea, Cristi Florea şi Sorin Neagu.

Nu o să intru în detalii despre ce am râs ăăăăă vorbit. Dar vă spun că eu unul m-am simţit foarte bine, căci tare îmi plac astfel de isprăvi :D Şi ca să vedeţi un pic din cum am decis să facem tragerea la sorţi ca să desemnăm câştigătorul kitului Tazovsky Vodka, ia vedeţi filmul de mai jos. Făcut de Irina înainte de a gusta vodka, dacă înţelegeţi ce vreau să zic… :))

18 comentarii la “Bloggeri, îmi daţi voie să vă dau un sfat? Fireşte că îmi daţi

 1. Irina Bărăgoi Răspunde

  Doamne, ce ras am … concurez cu Piticu’ :))))

  • Cristian China Birta Răspunde

   Nu prea ai cum sa concurezi cu Piticu. Din punctul meu de vedere, pentru ca in ultima vreme m-am intalnit mai mult cu tine decat cu el, Piticu concureaza cu tine =))

 2. Javra Răspunde

  Ai stricat vodca cu Spanac? E mai bine decat sa fi stricat Spanacul cu vodca…

 3. Nicoleta Cojoianu Răspunde

  Pe Mihaela care nu are blog o cheama Nicoleta de fapt! Data viitoare dai mielul, nu doar vodca! :))

 4. spanac Răspunde

  Eu citesc si beau, si rad si beau si iar citesc…

 5. Razvan Răspunde

  Adevar graieste gura ta, Chinezule. In plus, cine oare nu-si doreste sa stea la un pahar de voie buna cu oameni de calibru? :)

 6. elly weiss Răspunde

  „Am stricat vodca pe Spanac” :)) Nice clipul.
  Suntem frumosi in grup, mie asa mi se pare ;)
  Iar Irina concureaza la ras si cu mine… :))

  • spanac Răspunde

   Eu sunt cel mai frumos, cu cel mai cristalin raset… si cu o sticla de vodka :))

 7. Oana Răspunde

  Buna! Si eu m-am bucurat sa ma intalnesc cu lumea, sa cunosc colegi bloggeri. Iti multumesc pentru intalnire si oportunitatea de a ne vedea.

 8. cotos Răspunde

  Ar trebui sa organizezi si prin tara astfel de itnalniri..Sincer, mi-e cam greu sa ajung din BM in Bucale…

  • Cristian China Birta Răspunde

   Cu regret iti spun ca nu ai inteles exact esenta: eu ziceam sa faceti voi de astea, pentru ca eu nu am cum sa ajung peste tot.
   Apropo, in Baia Mare am organizat si nu ai venit. Asa ca nu m-am prins ce vrei sa zici.

 9. Natural Răspunde

  N-as fi zis ca merge vodka cu spanac, dar el pare multumit ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: