Bloggeri, îmi daţi voie să vă dau un sfat? Fireşte că îmi daţi

Ieşiţi cât mai mult în offline. Cunoaşteţi cât mai mulţi bloggeri. Live and acoustic. Faţă în faţă. Căci, dacă îmi permiteţi, este cea mai faină modalitate de a vă face amici şi, de ce nu, în timp, prieteni adevăraţi :) Profitaţi de orice ocazie pentru a pleca de la laptopt şi de a ieşi să vă întâlniţi cu oamenii. Dacă timul pe care îl aveţi este limitat (pacostea vieţii noastre mai nou…), încercaţi să îmbinaţi ce faceţi ca blogger cu astfel de întâlniri. Profitaţi de campaniile în care sunteţi implicaţi şi încercaţi să le daţi o componentă offlineeană, dacă puteţi. Cum am făcut eu, spre exemplu, cu campania pentru Tazovsky Vodka. Hai să vă povestesc.

În cadrul campaniei aveam de oferit unui cititor un kit Tazovsky foarte fain. Puteam să aleg eu mecanismul pe baza căruia să îl dau. Aşa că atunci când am văzut ce comentarii splendide au pus oamenii la provocarea mea cu etapele de distilare a omului, am zis că ar fi o oportunitate excelentă  să îi invit să alegem împreună cine va primi kitul cu pricina. Drept pentru care le-am adresat invitaţiile de a veni la mine la birou, să povestim, bem o gură de vodkă şi apoi decidem împreună cum şi, mai ales, cine va fi câştigătorul.

Din cei 8 cititorii care au postat comentarii sau au scris pe blog postări, au reuşit să ajungă 6 la întâlnire. Pentru că Angelliffer avea altceva de făcut, adică era ziua lui, motiv pentru care îi spun şi pe această cale „La mulţi ani” :) Iar Ana-Florina a avut o zi mai lungă la birou, aşa că nu a mai reuşit să ajungă. Însă au fost prezenţi Irina, Oana, Elly (venită de la ceva distanţă, respect!), Laurenţiu, Spanac şi Mihaela Nicoleta, care nu are blog, dar care a promis, cu acceastă ocazie, că îşi face :D Ca observatori, ca să le zic aşa, au fost de faţă Vlad Dulea, Cristi Florea şi Sorin Neagu.

Nu o să intru în detalii despre ce am râs ăăăăă vorbit. Dar vă spun că eu unul m-am simţit foarte bine, căci tare îmi plac astfel de isprăvi :D Şi ca să vedeţi un pic din cum am decis să facem tragerea la sorţi ca să desemnăm câştigătorul kitului Tazovsky Vodka, ia vedeţi filmul de mai jos. Făcut de Irina înainte de a gusta vodka, dacă înţelegeţi ce vreau să zic… :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “Bloggeri, îmi daţi voie să vă dau un sfat? Fireşte că îmi daţi”

  1. Pingback: Atelierele Social Media Universitaria si The Industry Awards

  2. Pingback: Învârtim sticla şi câştigă cel în dreptul căruia se opreşte! | IRina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.